ognisty Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 tak żeby się nie 'nudzić' trzeba coś 'robić', w tym wypadku chce sobie poćwiczyć robienie czystych metalicznych scifi texturek bez żadnej rdzy i śmieci... narazie jednak modelowanie w toku :) jest to latające przy pomocy odrzutowego czegoś coś, co służyć ma w założeniu do transportu, potrafiące jednak tez puścić jakąs rakietke ;) beż żadnych referek, konceptów, z głowy
uncle Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 przypomina mi naszego prezydenta.. a moze premiera? hmmm
Tony M. Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 eee działka przecież to transportowiec__ do transportowania prezydenta, a może premiera.. btw bardzo fajny pomysł z tym czymś na skrzydłach cokolwiek to jest.
ognisty Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 to jest coś w rodzaju transportera wojskowego (w zamierzeniu) wiec strzelać musi umieć :) dzis upa nie bedzie bo czasu ostatnio nie mam ale jutro jak najbardziej :D uncle - po tym co napisałes jednak rozważam zakończenie tego projektu :D
uncle Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 serio wyglada jak kaczka a do tego mam wrazenie ze potrafi machac skrzydlami ten transportowiec;d
Rekomendowane odpowiedzi