Samot-nick Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 Witam. Na razie mam tyle :) siedze sobie nad tym wieczorami i dlubie po kawalku. Gorna czesc, tam gdzie tak niebiesko jeszcze do roboty docelowo nie ma byc niebiesko tylko raczej tak zolto
Nerwer Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 Zrób jakiegoś buga to będą komentować :P Na razie ładnie ale pusto. I daj większy render to zobaczymy detale.
tadzio Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 podloga nie bardzo- moze jaks texturka by sie przydala?, swiatlo jakies dziwne-przytlumione, pomieszczenie chyba bez jakiejs koncepcji robione, bez pomyslu, roslinka to wzor na scianie?, dziwna.... nie zniechecaj sie moja wypowiedzia;) pozdrawiam
Samot-nick Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 dzieki za komenty a wiec tak: pusto jest bo tak mam na zdjeciu na podstawie ktorego robie i staram odwzorowac je jak najlepiej. Na kozetce dojda jeszcze poduszki ktore sie wlasnie robia :) Swiatlo .... hmmm na zdjeciu tez jest takie przygaszone tylko ze troche cieplejsze .... jeszcze bede nad tym siedzial dzieki jeszcze raz za komentarze PS Te kwiatki na scianie to taki wzor, moze go tylko troche powieksze
heaven Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 to lozko czy co to tam jest ma chyba metal dziwny na nogach.. jak to ktos powiedzial o moim projekcie.. ze pieklo pochlania to lozko :) ogolnie fajnie :)
Samot-nick Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 tam jeszcze nie ma rzadnego materialu, tzn jest ale tylko testowy
heaven Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 a no chyba ze :P w kazdym badz razie zanikaja nogi :P no i rzeczywiscie troche tam pusto. i ten koszyk na drzewko mi sie nie podoba :P on ma tam ziemie ? :)
heaven Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 hehe :P w kazdym badz razie mi sie nie podoba :P
Samot-nick Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Napisano 15 Lipiec 2007 hmm w edytorze materialow tekstura dywanika miala inny kolor :) no ale powoli do konca juz idzie
Nerwer Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 Ładnie, ładnie ;] Ale czy ta podłoga nie odbija za bardzo?
Samot-nick Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Napisano 16 Lipiec 2007 ->Nerwer ---- moge ja troche zmatowic, no problemo ->tadzio ----- jalowe, moglbys rozwinac temat?
Rekomendowane odpowiedzi