_Arti_ Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie, a bardzo potrzebuje tej opcji... Gdzie jest particle system? Pewnie to pytanie n00ba, ale nie znalazlem odpowiedzi i sorry, jezeli taki temat byl.
_Arti_ Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 nie mam w helpie... przynajmniej nie znalazlem, badz mam zla wersje helpa. Odpowiedzcie.
_Arti_ Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 prosze.. moze ktos mi napisac poprawna i sensowna odpowiedz bo w oncu moj komputer zabije czlowieka idacego po chodniku, a w gazetach bedzie ,, Latajcy Komputer zabil Czlowieka!! ,, znalazlem jedynie w Display ten system, ale nie wiem jak go zalaczyc czy co by moc takie ustawic opcje: Particle Formation: Particle Type: i tak na marginesie jak polaczyc kilka obiektow w jeden :/ ?
heaven Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 klikasz CREATE w menu po prawo > GEOMETRY... przytrzymaj myszka na obrazkach a bedzie HINT. pozniej rozwijasz liste i wybierasz PARTICLE SYSTEM
_Arti_ Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 ja sie zalamie z tymi tutkami na tej stronce xD http://www.max3d.pl/tut.php?id=219 - chodzi o ten w momencie gdy trzeba uzyc systemu czasteczek, to dalej gdzie mamy ,,article Type: Instanced Geometry (Teraz możecie wybrać obiekt dla Waszych cząsteczek)., - jak wybrac ten obiekt do cholery ;]?
mirach Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Człeku o wysokim poziomie frustracji :) Sciagnij sobie reference do maxa ze strony autodesku, darmowe toto, przydatne jak cholera, a zaoszczedzi ci wielu nerów i niepotrzebnych pytań. pozdrawiam :)
tadzio Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Człeku o wysokim poziomie frustracji :) he he he eh eh ehe he eh eh Mirach bezbledny jestes:) buzka:*
Rekomendowane odpowiedzi