Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie, a bardzo potrzebuje tej opcji... Gdzie jest particle system? Pewnie to pytanie n00ba, ale nie znalazlem odpowiedzi i sorry, jezeli taki temat byl.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nie mam w helpie... przynajmniej nie znalazlem, badz mam zla wersje helpa. Odpowiedzcie.

Napisano
  • Autor

prosze.. moze ktos mi napisac poprawna i sensowna odpowiedz bo w oncu moj komputer zabije czlowieka idacego po chodniku, a w gazetach bedzie ,, Latajcy Komputer zabil Czlowieka!! ,,

znalazlem jedynie w Display ten system, ale nie wiem jak go zalaczyc czy co by moc takie ustawic opcje:

Particle Formation:

Particle Type:

i tak na marginesie jak polaczyc kilka obiektow w jeden :/ ?

Napisano

klikasz CREATE w menu po prawo > GEOMETRY... przytrzymaj myszka na obrazkach a bedzie HINT. pozniej rozwijasz liste i wybierasz PARTICLE SYSTEM

Napisano
  • Autor

ja sie zalamie z tymi tutkami na tej stronce xD http://www.max3d.pl/tut.php?id=219 - chodzi o ten w momencie gdy trzeba uzyc systemu czasteczek, to dalej gdzie mamy ,,article Type: Instanced Geometry (Teraz możecie wybrać obiekt dla Waszych cząsteczek)., - jak wybrac ten obiekt do cholery ;]?

Napisano

Człeku o wysokim poziomie frustracji :) Sciagnij sobie reference do maxa ze strony autodesku, darmowe toto, przydatne jak cholera, a zaoszczedzi ci wielu nerów i niepotrzebnych pytań.

pozdrawiam :)

Napisano
Człeku o wysokim poziomie frustracji :)

he he he eh eh ehe he eh eh

Mirach bezbledny jestes:)

buzka:*