bkdi Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Czy można jakoś cofnąć całkowicie zmiany w modelu w 3dsmax8 ?? Z przyzwyczajenia zrobiłem ctrl+s, a miałem to zapisać pod inną nazwą.
sanki Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 mozesz sprawdzic co jest w katalogu z auto backupem katalog autoback w instalacyjnym maxa
bkdi Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 tak też zrobiłem i coś tam odzyskałem, ale i tak będę musiał trochę rzeczy dorobić, aby dojść do pierwotnej postaci rozumiem, że w maxie nie ma czegoś w rodzaju 'undo all'
maczuga Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 nie wiem czy jest czy nie, ale niewiele by ci to dało, bo z mojego doświadczenia wynika że max wywala z pamięci poprzednie stany obiektu podczas zapisu. Jedyny sposób to to co podał sanki.
mirach Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 w maxie masz możliwosc ustawienia ile jest undo. Tak samo możesz włączyć zeby robił autosave w roznych plikach, znaczy sie, pierw zapisze w scena1.max, za 5 minut scena2.max i tak dalej.
Rekomendowane odpowiedzi