Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postanowilem zrobić coś innego i zacząłem modeling perkusji. Jak na razie Hi-hat bez tekstur, nie jest do końca gotowy. Postaram sie dodawać koejne fragmenty, by w efekcie koncowym uzyskac cały podstawowy skład perkusji. Mówcie co jest nie tak, a co wam sie podoba... Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam

Narazie ok. A jakie to blachy beda? Troche malo znana firme sobie wybrales.. nie lepiej Pearl'a - bedziesz mial wiecej referek i bedzie Ci latwiej. No chyba, ze sam posiadasz taka perke.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Robie wlasnie coś na wzór Pearl'a, w sumie to korzystam z kilku zdjec róznych firm. Zdjęcie dałem dla picu bo było male, wiem, że mogłem zmniejszyć tamto z Pearl'em, no ale...na razie niech bedzie to...ważne że wygląda jak perka;)

Napisano

Zawsze chciałem zrobić perke, ale taką której używa Mike Portnoy;a (jedną z największych na świecie) ^^ na razie brak chęci, aby chociaż spróbować :D A co do pracy to jak na razie ok. ;)

Napisano

widzę że będzie detal; na razie fajnie

pozdr0 czekam na więcej i będe Tu zagladał

Napisano
  • Autor

Ostatnio mam bardzo malo czasu...dlatego dopiero teraz jakis up. Tym razem werbel... wszystkie tekstury chyba bede dawal dopiero po skonczeniu calego modelu. Musze dokończyć jeszcze spod werbla...brakuje naciagow i drobnych szczegolow.

Pozdrawiam.

Napisano

Na 3 rendrku widać błąd przyjrzyj sie jednej "rączce" jest przesunięta i wkomponowała się w bęben czy jak to tam nazywasz :) pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Własnie to zauważylem chwile po dodaniu. Ale ten blad idzie sprawnie usunac;) thx

Napisano

No modele narazie przyzwoite, zobaczymy jak bedzie z materiałami, jestem ciekaw talerzy :)

Czekam na ciąg dalszy, powodzenia

Napisano

jak widac detal bardzo ladny.. jedynie na gniazdach masz jakies zalamania..

ps. chyba nie powiesz mi ze modelowales gwinty w srubach ?? :D

pozdro.

Napisano
  • Autor

Hehe, aż tak szalony nie jestem;) opcja spring z listy podkategorii ''Dynamics Object'' i odpowiednimi ustawieniami załatwiła sprawe;)

Znów mam malo czasu by dodać coś nowego, ale postaram sie zrobić to jak najszybciej.