blood_brother Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 Chodzi mi oto ze jak mam blueprinty jakiegos tam samochodu i rzucam je na planey to sa strasznie rozmazane ze az sie nie da na nich pracowac. W maxie 5 byly ostre i nie musialem nic ustawiac, a w 6 pracuje na Direct3d i tak sie robi, na softwarze z reszta tez. Bawilem sie w opcjach i nic nie pomoglo. POMOCY!!!! Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 FAQ: 003. Dlaczego blueprint / tekstura na moim obiekcie wygląda brzydko w viewporcie? Moja cierpliwosc jest na wyczerpaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 Drug rozumiem twoja frustracje ale to nie pomaga:( Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 A przelaczales sie na OpenGL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 Problem sie rozwiazal juz. Nie wiem dlaczego ale musialem jeszcze raz zaladowac bitamapy w diffuse map. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 Nie ma w tym nic dziwnego. Max wyswietla ja z taka jakoscia, z jaka sobie importowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 Ale ja tego pliku nie eksportowalem tylko ostatni raz zapisalem w maxie 5 i tyle. Nie wazne. Wazne ze sa juz ostre. Dzieki Drug za szybko \"interwencje\":P. Pozdor[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi