Hideo Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Jakie sa podstawowe roznice pomiędzy EP a EM? Kiedy się stosuje jeden albo drugi? Tylko nie odsylajcie mnie do helpa. Prosze o odpowiedz w telegraficznym skrocie.
Bacry Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 ep dużo więcej narzędzi niż em i jednocześnie dużo więcej pamięci zajętej przez ten sam obiekt. 1
Hideo Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 Hmm, czyli EM to jest coś w rodzaju "legacy feature", tak? Pewnie najpierw było tylko EM a później dodali EP?
mirach Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Tak. Musze napisać cos wiecej bo mi postu z samym "tak" nie przepusci :)
kannu Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 serwus, kiedys byl edit mesh, a EP sie pojawiłjako plugin do maxa. I ja kto bywa z wieloma fanymi rozwiazaniami , pojawiłsie w standardzie wraz z następną wersją. Praca na profesjonalnych kartach quadro ma sens , gdy pracujemy na meshu. Mozna oczywiście dać modyfikacje turn to mesh - ale to nie to samo :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi