Gość Toyo Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Zainstalowalem jak mi sie zdaje najnowaszego Vray'a 1.5 RC3. Jestem laikiem jezeli chodzi o ten silnik. Poszukuje funkcji VraySun i ku mojemu zdziwieniu nie ma jej zaraz obok funkcji VrayLight. Po prostu nie ma tej ikonki. Wiecie może dlaczego?? Z góry dzieki za pomoc.
maverick sheep Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 jak mi sie zdaje ? włącz F10 i zobacz w zakładce rendering czy u góry masz napisane v-ray 1.5RC.. jeśli nie to masz nizsza wersje albo chinska w których nie ma v-ray suna pozdrawiam
dariusz Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 sprawdź, czy czasem nie ukradłeś tego Vraya:)
Gość George82 Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 o tej porze powinno byc gdzies przy horyzoncie juz...;) dobra, zeby nie bylo..... Jezeli masz wersje legalna inaczej, to moga sie dziac przenajrozniejsze rzeczy....
Gość Toyo Napisano 12 Lipiec 2007 Napisano 12 Lipiec 2007 dobra dzięki za pomoc - szczegolnie satysfakcjonuje mnie ta ostatnia wypowiedz - chyba zainwestuje w legala;]
Rekomendowane odpowiedzi