tweety Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Witam poszukuję grafiki w stylu jaki możecie podejrzeć na stronce: http://www.psyop.tv/bombay sa tam trzy obrazki - kliknijcie na nie i otworzy wam się filmik. taki filmik jaki tam zobaczycie pokaże wam dokładnie czego poszukuję. To jest coś w stylu japońskich drzewek i ptaków, pejzaży etc. jednak jeśli ktoś ma jakieś ciekawe linki tyczące się tego (zwłaszcza drzewa, kwiaty, ptaki) to prosiłbym o umieszczenie :) najchętniej widziałbym coś związanego z illustratorem, sztuką Japonii, Chin etc. secesja to dobre określenie tego co mnie interesuje :) potrzebuję tego do jutra do wieczora więc prosiłbym o pośpiech :) Pozdrawiam i jakby co plusik do reputacji będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Kiedys skanowalem troche obrazkow w tej tematyce, ale to bylo w celu znaleznienia jakiegos ornamentu, a nie konkretnych elementow jak drzewa czy ptaki. Tak czy inaczej moze sie cos przyda: http://www.tgfg.pl/tomek/japan.zip (30mb, obrazkow niewiele, ale ciezkie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 odemnie leci paczka na server,spodzewaj sie tak za 2h :) secesja wymiata :D http://tadeuszchmiel.com/Chinese.zip 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 poczekajcie proszę. ja też jutro sobie ściągnę jeśli zachcecie mi pozwolić :) tzn. dziś ale później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 ttaaddeekk- ja sciagam tez;] masz u mnie reputa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 mam 1,6gb takich obrazow (niektore nawet w wielkosci do druku), moglbym to w sumie udostepnic, ale boje sie ze FBI mnie zastrzeli :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 właśnie ściągam obydwie paczuszki :) dzięki za odzew zobaczę czy to się przyda :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 digart.pl, user o nicku HEIZ (lub coś podobnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2007 hmm... mayk możesz rzucić linkiem do tego HEIZA? [edit] ok już mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 mozna spytac do czego ci to potrzebne :)? tak z ciekawosci pytam. Filmiki wgniataja w ziemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2007 tajemnica zawodowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi