@seba@ Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Sorry za nastepny post, obiecuje ze wszystkie zamieszczone do tej pory dokoncze. Skupiam sie narazie na wizualkach poniewaz potrzebuje akurat takich prac do mojego portfolio. Tym razem zamieszczam pokoj hotelowy.
wiggles Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 szafka jest ok a daj na lozko zblizenie bo chyba jest troche zle z tego co widze
@seba@ Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Napisano 1 Grudzień 2003 tzn? co jest zle, co do tekstury to moj v-ray cos swiruje. I jakies dziwne plamy sie robia. Moze o to ci chodzi.
wiggles Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 nie chodzi o tekstury bo sa dobre ale kurcze troche to lozko wyglada jakby z kamienia bylo bo zero pofaldowan na poscieli itp ale chcialem to zobaczyc z blizsza
l_lewandowski Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Witam! Tak jak powiedzial Wiggles, za gladkie to lozko. Zadna obsluga hotelowa tak nie wymiata. [lol2] ...i pokaz co stoi na tej szafce w rogu? Jakos dziwnie byszczy sie ten, chyba wazonik! Pozdrawiam!
wiggles Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 ja proponuje zrobic delikatne pofalowania na lozku tylko nie za duze ani nie za male (heh alem powiedzial) po prostu musisz trafic w to sedno :) a zreszta posciel sobie u siebie lozko i zobacz jakie masz pofaldowania
xMark Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 a gdzie sufit?? czy moze ma go niebyc :D pracka fajna i ladnie wykonczona. gratki :D
wiggles Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 a i jeszcze jedno- dywan ci sie podwinal pod oknem z lewej :)
Anonymous Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 sufit spalony mocno najbardziej przeszkadza... lozko rzeczywiscie ciut kamienne wydaje sie, podoba mi sie to zlizenie na szafke
@seba@ Napisano 1 Grudzień 2003 Autor Napisano 1 Grudzień 2003 sufitu narazie nie ma, ale spoko bedzie napewno!
Anonymous Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Dobre początki , oświetlenie OK . Czekam na więcej
@seba@ Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Napisano 2 Grudzień 2003 Dolozylem troche detalu. Zblizenie na luzko, faktycznie jest do d..., zrobie jeszcze raz. Poduszki tez mi sie nie widza za bardzo, tez poprawie.
@seba@ Napisano 5 Grudzień 2003 Autor Napisano 5 Grudzień 2003 Moze ktos sie jednak pokusi o jakis komentaz? :-) Update:
Sypo Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Witam! Jeżeli chodzi o detal kaloryfera...bardzo ładny! Fajnie jest wszystko oświetlone. Na poprzednim obrazku łóżko wydaje się być zawieszone trochę w powietrzu, przy nodze od strony okien nie widzę cienia. Poza tym ramiaki okien są ze zbyt wypolerowanego metalu-taki trochę lustrzany i chyba żadko się taki spotyka.Ale w takim pokoiku mógłbym sobie posiedzieć bo ful wypas w porównaniu z akademikiem:) Pozdrawiam!
Siegmar Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Tak lozko w powietrzu jest aksymalnie... oswietlenie ladne... troche zadbaj tez o tekstury wazonika i elementow metalowych lampek... troche zbyt lustrzane... lampa na suficie bardzi fajna
l_lewandowski Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Witam! Tez odnosze wrazenie ze lozeczko unosi sie kilka cm nad ziemia, ale generalnie jest ok. Bardzo fajnie to zaczyna wygladac... Pozdrawiam!
Ufooox Napisano 7 Grudzień 2003 Napisano 7 Grudzień 2003 za gladziutkie i za ladniutkie troche przesadziles :D
illy Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Oparcie fotela (tego z przodu) troche mniej grube a siedzisko troche krotsze bo dziwnie wyglada. Reszta super. Aha no i jeszcze widoczek za oknem. Najlepiej NY:D Pozdrowienia
l_lewandowski Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Witam! Mnie sie bardzo podoba! Troche za sterylnie, ale podoba mi sie! Fakt, widoczek za oknem bardzo wskazany... Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi