Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sorry za nastepny post, obiecuje ze wszystkie zamieszczone do tej pory dokoncze. Skupiam sie narazie na wizualkach poniewaz potrzebuje akurat takich prac do mojego portfolio. Tym razem zamieszczam pokoj hotelowy.

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie chodzi o tekstury bo sa dobre ale kurcze troche to lozko wyglada jakby z kamienia bylo bo zero pofaldowan na poscieli itp ale chcialem to zobaczyc z blizsza

Napisano

Witam!

Tak jak powiedzial Wiggles, za gladkie to lozko. Zadna obsluga hotelowa tak nie wymiata. [lol2] ...i pokaz co stoi na tej szafce w rogu? Jakos dziwnie byszczy sie ten, chyba wazonik!

Pozdrawiam!

Napisano

ja proponuje zrobic delikatne pofalowania na lozku tylko nie za duze ani nie za male (heh alem powiedzial) po prostu musisz trafic w to sedno :) a zreszta posciel sobie u siebie lozko i zobacz jakie masz pofaldowania

Napisano

Dolozylem troche detalu. Zblizenie na luzko, faktycznie jest do d..., zrobie jeszcze raz. Poduszki tez mi sie nie widza za bardzo, tez poprawie.

Napisano

Witam!

Jeżeli chodzi o detal kaloryfera...bardzo ładny! Fajnie jest wszystko oświetlone. Na poprzednim obrazku łóżko wydaje się być zawieszone trochę w powietrzu, przy nodze od strony okien nie widzę cienia. Poza tym ramiaki okien są ze zbyt wypolerowanego metalu-taki trochę lustrzany i chyba żadko się taki spotyka.Ale w takim pokoiku mógłbym sobie posiedzieć bo ful wypas w porównaniu z akademikiem:) Pozdrawiam!

Napisano

Tak lozko w powietrzu jest aksymalnie... oswietlenie ladne... troche zadbaj tez o tekstury wazonika i elementow metalowych lampek... troche zbyt lustrzane... lampa na suficie bardzi fajna

Napisano

Oparcie fotela (tego z przodu) troche mniej grube a siedzisko troche krotsze bo dziwnie wyglada. Reszta super. Aha no i jeszcze widoczek za oknem. Najlepiej NY:D Pozdrowienia