carlosss Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 wczoraj miałem zwiechę jak wyłączałem maxa 9 ukazał się mój ukochany niebieski ekran ;) no i teraz nie mogę go uruchomić :| przeinstalowałem go i dalej to samo, niby coś się ładuje ale jak już mają się ukazać viewporty itp. to już tego nie ma ;/ i co teraz? ;P reinstalacja systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 przeinstaluj sterownik lub/i zainstaluj dx z plików instalacyjnych 3ds maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 zainstalowałem ponownie i lipa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 no to formatuj partycje albo przywroc system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Niestety, miałem to samo, nie znalazłem wyjścia, została mi reinstalka - nie miałem możliwosci przywrócenia systemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 "Niestety, miałem to samo, nie znalazłem wyjścia, została mi reinstalka - nie miałem możliwosci przywrócenia systemu..." miałem napisać to samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 heh to chociaż wiem na czym stoję ;P no ja też nie miałem takiej możliwości :D trzeba to sobie wreszcie ustawić :] dzięki wszystkim za odpowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi