carlosss Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 wczoraj miałem zwiechę jak wyłączałem maxa 9 ukazał się mój ukochany niebieski ekran ;) no i teraz nie mogę go uruchomić :| przeinstalowałem go i dalej to samo, niby coś się ładuje ale jak już mają się ukazać viewporty itp. to już tego nie ma ;/ i co teraz? ;P reinstalacja systemu?
xeav Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 przeinstaluj sterownik lub/i zainstaluj dx z plików instalacyjnych 3ds maksa
Ardeni Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Niestety, miałem to samo, nie znalazłem wyjścia, została mi reinstalka - nie miałem możliwosci przywrócenia systemu...
Valery Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 "Niestety, miałem to samo, nie znalazłem wyjścia, została mi reinstalka - nie miałem możliwosci przywrócenia systemu..." miałem napisać to samo :)
carlosss Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 heh to chociaż wiem na czym stoję ;P no ja też nie miałem takiej możliwości :D trzeba to sobie wreszcie ustawić :] dzięki wszystkim za odpowiedzi ;)
Recommended Posts