Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dziwne nie wczytuje sie może to dlatego że mam max3??

Napisano

ups... A to jest robione max 6 :D... Moze skonwertowac do *.3ds???

Napisano
  • Autor

fajnie że tak szybko zrobiłeś ja bym sie chyba z tym cały dzień p... :) i bym nie wymodelował

Napisano
  • Autor

bardzo dobry o takiego chodziło

tylko zapomniałeś żeby mi go wysłać prostego ,a mógłbyś zrobić do niego teksturke tylko tak żeby była w jednym pliku.

Napisano

kurde... Jak sobie teraz importuje do maxa tego delfinka to jakis trefny jest... Jakies linie widac, czy cos... Skandal :P LOL

Napisano
  • Autor

ta teksturka poprostu czeba zrobić tak jak mają postacie w grach chyba mnie rozumiesz

Napisano

Przesle ci jeszcze raz, ale juz bez benda, bo moj debilizm nie uwzględnil tego ze po skonwertowaniu do 3ds wszyskie modyfikatory bedą nieodwracalne :(

Napisano
  • Autor

zaraz mu zrobe szkielet i zaprogramuje gdzieś o 12.00 będzie gotowe

Napisano

juz wyslalem - juz nie ma zadnych liń.... A tak wogole to zrobic tez jakies wodorosty, inne mniejsze rybki itp? Acha.. I jeszcze jedno... Jak zrobisz mu szkielet to podeslesz mi na e-mail? Pozdro!

Napisano
  • Autor

zrób rybki itp. wedłóg uznania ,a co do szkieletu to nietety nie zostanie odczytany przez maksa bo jest to zrobione tak samo jak mniał half life

Napisano

A z teksturką (bo niedoczytalem) to wiem o co ci chodzi... Sam ostatnio zrobilem postac do KL i dobrze poznalem unwrapa, bo o tym pluginie mowa...

Napisano
  • Autor

dokładnie o to chodzi ,a model też ok

bedziesz teraz robił rybki

bo ja zajme się animacją i kręgosłupem

Napisano

Jak idzie robota? Kosci dasz (dales) dzis wszystkim rybką które ci wyslalem? Odebrales ostatnią rybke? - karasia... :D... Pozdro :P

Napisano
  • Autor

własnie sie stym bawie jeszcze nowych nie odebrałem ale zaraz odbiore.

Napisano
  • Autor

za jakieś 30 mni bądzie z tą pierwszą rybką zapomniałem nazwy.

Może jutro i inni pomogą

Napisano

w kodzie podalez zle rozszezenie pliku zoo metal, bo w folderze jest jpg, a w kodzie bmp...

Napisano
  • Autor

A oto rybka jest animowana ale togo nie zobaczycie chyba że sciągniecie www.fc.piwko.pl/ryb1.rar

jescze bez tekstury

poprostu wersja alfa [lol2]