Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor [email protected] a skąd go masz chyba tak szybko nie wymodelowałeś
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor fajnie że tak szybko zrobiłeś ja bym sie chyba z tym cały dzień p... :) i bym nie wymodelował
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor bardzo dobry o takiego chodziło tylko zapomniałeś żeby mi go wysłać prostego ,a mógłbyś zrobić do niego teksturke tylko tak żeby była w jednym pliku.
Napisano 28 Grudzień 200321 l kurde... Jak sobie teraz importuje do maxa tego delfinka to jakis trefny jest... Jakies linie widac, czy cos... Skandal :P LOL
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor ta teksturka poprostu czeba zrobić tak jak mają postacie w grach chyba mnie rozumiesz
Napisano 28 Grudzień 200321 l Przesle ci jeszcze raz, ale juz bez benda, bo moj debilizm nie uwzględnil tego ze po skonwertowaniu do 3ds wszyskie modyfikatory bedą nieodwracalne :(
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor zaraz mu zrobe szkielet i zaprogramuje gdzieś o 12.00 będzie gotowe
Napisano 28 Grudzień 200321 l juz wyslalem - juz nie ma zadnych liń.... A tak wogole to zrobic tez jakies wodorosty, inne mniejsze rybki itp? Acha.. I jeszcze jedno... Jak zrobisz mu szkielet to podeslesz mi na e-mail? Pozdro!
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor zrób rybki itp. wedłóg uznania ,a co do szkieletu to nietety nie zostanie odczytany przez maksa bo jest to zrobione tak samo jak mniał half life
Napisano 28 Grudzień 200321 l A z teksturką (bo niedoczytalem) to wiem o co ci chodzi... Sam ostatnio zrobilem postac do KL i dobrze poznalem unwrapa, bo o tym pluginie mowa...
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor dokładnie o to chodzi ,a model też ok bedziesz teraz robił rybki bo ja zajme się animacją i kręgosłupem
Napisano 28 Grudzień 200321 l Jak idzie robota? Kosci dasz (dales) dzis wszystkim rybką które ci wyslalem? Odebrales ostatnią rybke? - karasia... :D... Pozdro :P
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor własnie sie stym bawie jeszcze nowych nie odebrałem ale zaraz odbiore.
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor za jakieś 30 mni bądzie z tą pierwszą rybką zapomniałem nazwy. Może jutro i inni pomogą
Napisano 29 Grudzień 200321 l w kodzie podalez zle rozszezenie pliku zoo metal, bo w folderze jest jpg, a w kodzie bmp...
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor A oto rybka jest animowana ale togo nie zobaczycie chyba że sciągniecie www.fc.piwko.pl/ryb1.rar jescze bez tekstury poprostu wersja alfa [lol2]