Touch Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 Witam, Robione dla relaksu i na prośbę znajomej;) Mam nadzieję, że znośne, choć tematyka może nie do końca ambitna. Grafika na blog: Pozdrawiam
MaGuu Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 Ładne. Lubie "tego typu" graficzkę :) W Twoich kolorach ;)
Touch Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Napisano 23 Lipiec 2007 Zieleń i żółć, chyba się poważnie uzależniłem;) Fajnie, że się podoba, choć to nic wielkiego i do wizek mi się chce, chlip;P Pozdr!
purple Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 pracki robione progiem,lepiej wyglądają jak się czasem ten próg podkoloryzuje,i domaluje niektóre elementy. generalnie git,tło jest fajne,le nie wiem co się dzieje po środku pracki (to drzewa czy co?),chwilami fjnie,chwilami mniej... napis się podoba:)
Touch Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Napisano 23 Lipiec 2007 Jezu, ja jestem prosty człowiek, improwizowałem, a tą pierwszą część o progach musisz mi dogłębnie;D wytłumaczyć;) Na środku tak, są drzewa. Dobrze, że się chociaż trochę kojarzą;P
purple Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 próg jest indentyfikacją światła i cieni, ale teraz po ludzku: taki efekt jak te drzewa i inne czarnobiałe rzeczy uzyskuje się właśnie tym (obrazek>dopasuj>próg) i tyle na ten temat,więcej nie będę dywagowć,zrób zaznaczenie "zakres koloru" i zmień kolor tego co jest czarne na inny,pobaw się tym jak chcesz,będzie fajny efekt :) no albo zostaw jak jest-przecie to Twoja pracka;)
Touch Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Napisano 23 Lipiec 2007 Nigdy nie miałem polskiego PS, teraz się zemściło;P Dzięki za podpowiedź, jutro się tym jeszcze pobawię, choć czerń i biel była tutaj jak najbardziej zamierzona;) Pozdrawiam
purple Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 tak myślałam,nie chciało mi się już tłumczyć,ale zaraz Ci zapodam,jak se przypomnę:) już: image>adjestmen>threshold -to ten próg select>color range -zaznaczenie kolorem,koloru czy jakoś tak
Touch Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Napisano 23 Lipiec 2007 Kiedy podałaś już in polish, 'ścieżkę' z menu to sobie przetłumaczyłem;) Dzięki i miłej nocy;)
Rekomendowane odpowiedzi