silesti Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 Dzień dobry. To może zacznę od konkretów? software: ps7; hardware: zmasakrowany pentagram jakiśtamhujgowie o powierzchni roboczej A5 Za dużo prac narazie nie mam, ale postaram się chronologicznie uzupełnić teczkę :) Na początek kilka obrazków wykonanych w ciągu ostatniego pół roku, pierwsze konkretniejsze próby stworzenia czegoś. Na początek takie 2 widoczki. concept ścigacza, taki raczej speed, niestety niezbyt udany. Kolejny widoczek, nie podoba mi się ; ) Concept na CABattle na digarcie - 1 miejsce ;] nie, nie chwalę się ;p Znowu concept na DACAB, pierwsze miejsce ;p dziękuję za uwagę, więcej niedługo ;]
Gemi83 Napisano 26 Lipiec 2007 Napisano 26 Lipiec 2007 Przyznam, Ziomek, że zgasiłeś trochę mnię... dołączam się do zdania mant-raza. Fajne masz te koncepty i drugi widoczek się podoba... choć może przesunąłbym to latające-coś nieco w prawo. Pozdro
silesti Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 mant-raz: a dzięki ; ) Gemi83: no, faktycznie można by to przesunąć ; ) dzięki pozdrawiam rozgadane forum
len_art Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Bardzo dobre prace...:) Świetnie operujesz światłem...Czekamy na więcej ;)
purple Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 świetne! wydaja mi się tylko lekko niedokończone,jakby baaardzo rozwinięte speedy... no ale moze ma to swój urok...:)
Gość quapouchy Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Prze-piękne prace, zapierające dech w piersiach, naprawde świetne :)
Marduk Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Pędzlem już fajnie operujesz... ale przydałoby się jeszcze nad anatomią popracować i "budowaniem" bryły.
Gemi83 Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 O ja pier... światło w prackach zajebiste jest, klimat też. Szczególnie te wężowidła mi się spodobały. Nawet jeśli czegoś brakuje, to nie widać tego na pierwszy rzut oka. Szacun.
imprecis Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Coś chyba moderatorzy śpią...Jak dla mnie powinna być rekoma. Świetne prace !
silesti Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 len_art: dzięki, to narazie wszystko co mam purple: fajnie, że to widać... właśnie taki styl mi podchodzi, żywa krecha, niedomówienia :D muszę jeszcze dużo porysować żeby to dobrze wychodziło, ale cieszę się, że już to widać quapouchy: dzięki, miło słyszeć :) Marduk: racja, nad anatomią sobie pracuję trochę ołówkiem, ale tego nigdy za wiele, z bryłami też prawda Gemi83: dzięki ; ) klimat jest najważniejszy Synuś: heh dzięki :) edit: aha, przepraszam, że nic nie wrzucam, za to postaram się dodać kilka rysunków jeśli nakłonię skaner do działania :) i w ogóle dzięki za duży odzew
designboot Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 ostatnia praca - cool! wczesniejsze ... takie sobie :)
silesti Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 Nomadzki Wierzchowiec eksperymenty ze światłem dziękuję za rekomendację! : ) pozdrawiam
Thalion Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 całkiem całkiem, kolorki fajne, ale te biegnące człowieki to mają nieco za krótkie nogi imo ;)
nicponim Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 kolorki ladne, ale na moje nie kumate w sprawach anatomii oko to ludziki chyba nie teges;/
janko1987 Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 kolorki spoko tylko moze za monotonnie potraktowane no i 1 ludzik jakby no wisiał w powietrzu ...ogólnie fajny konceptos Pozdrówka
smart Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 super !!! światełko hmmm mniam Nomadzki Wierzchowiec - 10/10 pracuj nad anatomią,proporcjami itp. ,to jedyny minus Twoich prac dla mnie.Te ludziki jakby kto inny rysował;P
Rekomendowane odpowiedzi