Napisano 25 Lipiec 200717 l Dzień dobry. To może zacznę od konkretów? software: ps7; hardware: zmasakrowany pentagram jakiśtamhujgowie o powierzchni roboczej A5 Za dużo prac narazie nie mam, ale postaram się chronologicznie uzupełnić teczkę :) Na początek kilka obrazków wykonanych w ciągu ostatniego pół roku, pierwsze konkretniejsze próby stworzenia czegoś. Na początek takie 2 widoczki. concept ścigacza, taki raczej speed, niestety niezbyt udany. Kolejny widoczek, nie podoba mi się ; ) Concept na CABattle na digarcie - 1 miejsce ;] nie, nie chwalę się ;p Znowu concept na DACAB, pierwsze miejsce ;p dziękuję za uwagę, więcej niedługo ;]
Napisano 26 Lipiec 200717 l Przyznam, Ziomek, że zgasiłeś trochę mnię... dołączam się do zdania mant-raza. Fajne masz te koncepty i drugi widoczek się podoba... choć może przesunąłbym to latające-coś nieco w prawo. Pozdro
Napisano 9 Sierpień 200717 l Autor mant-raz: a dzięki ; ) Gemi83: no, faktycznie można by to przesunąć ; ) dzięki pozdrawiam rozgadane forum
Napisano 9 Sierpień 200717 l Bardzo dobre prace...:) Świetnie operujesz światłem...Czekamy na więcej ;)
Napisano 9 Sierpień 200717 l świetne! wydaja mi się tylko lekko niedokończone,jakby baaardzo rozwinięte speedy... no ale moze ma to swój urok...:)
Napisano 9 Sierpień 200717 l Pędzlem już fajnie operujesz... ale przydałoby się jeszcze nad anatomią popracować i "budowaniem" bryły.
Napisano 10 Sierpień 200717 l O ja pier... światło w prackach zajebiste jest, klimat też. Szczególnie te wężowidła mi się spodobały. Nawet jeśli czegoś brakuje, to nie widać tego na pierwszy rzut oka. Szacun.
Napisano 10 Sierpień 200717 l Coś chyba moderatorzy śpią...Jak dla mnie powinna być rekoma. Świetne prace !
Napisano 10 Sierpień 200717 l Autor len_art: dzięki, to narazie wszystko co mam purple: fajnie, że to widać... właśnie taki styl mi podchodzi, żywa krecha, niedomówienia :D muszę jeszcze dużo porysować żeby to dobrze wychodziło, ale cieszę się, że już to widać quapouchy: dzięki, miło słyszeć :) Marduk: racja, nad anatomią sobie pracuję trochę ołówkiem, ale tego nigdy za wiele, z bryłami też prawda Gemi83: dzięki ; ) klimat jest najważniejszy Synuś: heh dzięki :) edit: aha, przepraszam, że nic nie wrzucam, za to postaram się dodać kilka rysunków jeśli nakłonię skaner do działania :) i w ogóle dzięki za duży odzew
Napisano 26 Sierpień 200717 l Autor Nomadzki Wierzchowiec eksperymenty ze światłem dziękuję za rekomendację! : ) pozdrawiam
Napisano 27 Sierpień 200717 l całkiem całkiem, kolorki fajne, ale te biegnące człowieki to mają nieco za krótkie nogi imo ;)
Napisano 27 Sierpień 200717 l kolorki ladne, ale na moje nie kumate w sprawach anatomii oko to ludziki chyba nie teges;/
Napisano 27 Sierpień 200717 l kolorki spoko tylko moze za monotonnie potraktowane no i 1 ludzik jakby no wisiał w powietrzu ...ogólnie fajny konceptos Pozdrówka
Napisano 31 Sierpień 200717 l super !!! światełko hmmm mniam Nomadzki Wierzchowiec - 10/10 pracuj nad anatomią,proporcjami itp. ,to jedyny minus Twoich prac dla mnie.Te ludziki jakby kto inny rysował;P