Napisano 30 Lipiec 200717 l Witam! To mój pierwszy post na tym forum i zarazem pierwsza prezentowana tutaj praca. http://ka.50webs.com/splash.htm
Napisano 30 Lipiec 200717 l mi sie bardzo podoba! czemu tak późno pierwszego posta postawiłeś??? od 2003? tylko mi nie mów że tak długo zajęło ci zrobienie tej pracki ;) pozdro i witam na forum!
Napisano 5 Sierpień 200717 l Autor pikSar: Fajnie. Fajnie, że jak baba. Udało się. ;) Raffaello: Nie wiem czemu tak późno coś napisałem... Jakoś tak wyszło. Hehe. Pracę wykonałem trochę szybciej. :P Tomuś: Dzięki. briz: A można by! Rzeczywiście. Dużo w tej pracy można było by jeszcze...
Napisano 14 Sierpień 200717 l Tak, rób coś z tymi stawami {przychodzi żaba do lekarza i mówi: "coś mnie w stawie je**e"}
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor Noooo... Nie. Ze stawami niczego nie zrobię. Obrazek skończony i już. Będę się bardziej starał w następnym :) [Jeśli miałbym przerabiać to zacząłbym prawie wszystko od początku.]
Napisano 18 Sierpień 200717 l czesc moim zdanie lamiesz kilka podstawowych zasad kompozycji, ktore zdecydowanie dzialaja na niekozysc pracki (nie wiem czy to bylo zamiezone) ale po pierwsze postac jest dokladnie w samym srodku ujecia. Poza twarza postac jest pozbawiaona praktycznie detalu wiec nie ma tak naprawde na czym zawiesic oka. Kolory sa strasznie monotonne bo sprowadzaja sie do 2 odcieni ktore o ile wspolgraja ze soba to na dluzsza meta sprawiaja ze pracka staje sie strsznei uboga. Podoba mi sie natomiast samo wykonanie renderka, cienie a takrze materialy i sam koncept postaci choc z pewnym niedosytem :/ Zdaje sobie sprawde ze jestem dosc ostry w swojej wypowiedzi ale to dlatego ze moim zdanie pracka ma naprawde duzy potencjal ktory jednak nie zostal wykorzystany :/ Pozdrawiam i mam nadzieje ze nie bedziesz sie na mnie gniewal bo naprawde nie chcialbym Cie urazic swoja wypowiedzia :/ a i sorka za bledy ort.
Napisano 19 Sierpień 200717 l Autor E. Oczywiście, że się nie gniewam. Właściwie to dzięki. Dużo ciekawych spostrzeżeń!