Maceo Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 Widzicie - jakieś takie śmieci na kolumnie mi się porobily - kropki dziwne. Na ścianach jak światło pada takie samo gówno. Na podłodze gdzieniegdzie też. Używam VraySun+Sky.. Nie wiem. Mam wrażenie, ze to przez materiał podłogi się robi, ale cholera wie... Ktoś spotkał się z tym rodzajem błędu?
Maceo Napisano 2 Sierpień 2007 Autor Napisano 2 Sierpień 2007 Dla zainteresowanych - zmniejszyłem rozmiar słońca z 50 do 20 i podniosłem shadows subdivs z 8 na 16 i problem zniknął.
Bacry Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Wszyscy dziękują :D A na serio to niestety często z tym słońcem tak bywa, ja ostatio męczyłem się żeby uzyskać efekt poranka z vray sun i lipa :(
laux Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Jestem nowy ale juz mialem taki problem ! zawsze ustawiam wieksza liczbe sub i znika !
biszkopte Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 zwiekszajac subdivision ...powinno rozwiazac problem...im mniejsze...wieksze ziarno itd..:D:D:D
Rekomendowane odpowiedzi