jeRZyna Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 Oto pojawiam się znowu. Tym razem w trochę lepszej formie... mam nadzieję. ;) Oceńcie sami. Na początek- cztery portrety warszawiaków. Jeśli to miasto ma jakikolwiek SPÓJNY klimat, to tylko dzięki takim jednostkom. :) Ale to moja prywatna opinia... 1. lady Mucha Na wystawie prac Alfonsa Muchy (mój ulubiony artysta) w MNW. Spoglądała "z góry" na marny tłum... 2. rodow(odow)i warszawiacy Podbijający swoją urękawiczoną elegancją Nowy Świat. W dwojakim znaczeniu. 3. H&M Vintage Baby Trwa moda na vintage- a któż może być bardziej vintage od staruszki w stylowych okularach (z H&M albo z szuflady)? 4. pan kierownik Kierował sobie niebieską limuzyną na Zamkowej. Z wielką pewnością siebie, co widać po minie. ;) Tym razem nie podaję żadnych informacji i ISO, czasach itp. Korzystam w nich w sposób karygodny, eksperymentalnie przypadkowy albo przypadkowo eksperymentalny. Tak, tak- ostatnio AG mnie uświadomił, że: a) robienie zdjęć tylko na manualu to amobójstwo i naprawdę mogę zaufać AF b) światłomierz jest potrzebny i w ogóle jest- w związku z czym wypadaoby z niego korzystać Proszę bardzo, skompomitowałam się już totalnie- trudno. Śmiejcie się, ja już się wyśmiałam. "Pani fotograf" od siedmiu boleści. Ośmiu.:cool: Pozdrawiam!
Siepacz Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 No zdecydowanie lepiej, ćwicz ćwicz:] Szkoda że jedynka taka mała, chętnie zobaczyłbym w większej rozdzielczości.
jeRZyna Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Napisano 3 Sierpień 2007 http://www.deviantart.com/deviation/61347105/ Specjalnie dla Siepacza. :) Pewnie, że będę ćwiczyć- jak mi AG odda kartę pamięci. :P A skoro dowiedziałąm się na czym polega pomiar światła- to już w ogóle. :P
jeRZyna Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Napisano 5 Sierpień 2007 Kontynuuję wycieczkę po stolicy. Czekam na komentarze. :) 1. most kulturalny 2. liśćmi w niebo 3. smok atakujący przestworza swym kształtem ;P Wiem, że widać anteny, ale nijak nie dało się tego wykadrować... :(
Siepacz Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Za mała zawartość smoka w smoku to jest za dużo wolnej przestrzeni i niezbyt wyraźny kształt stwora. Do tego śmieci w kadrze w dolnym lewym i prawym rogu.
AGmakonts Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Wiem, że widać anteny, ale nijak nie dało się tego wykadrować... :( A photoshop to co? Trenuj Jeżu jutro plener
jeRZyna Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 A photoshop to co? Dobrze wiesz, że nie lubimy się z photoshopem. :) Na razie. ;) Siepacz: Ok,ok, krytykę przyjmuję, ale ten niezbyt wyraźny kształt to przez zmniejszenie obrazu na potrzeby forum. W swojej rozdzielczości jest ostre.
Knysha Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Dobrze wiesz, że nie lubimy się z photoshopem. :) Na razie. ;) Imo czym predzej sie polub - wyjdzie tylko na dobre dla obu stron ;)
colgatte Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Super pierzynowe niebo! O_O Tego smoka to przecie nawet w paincie można wykadrowa - leniuszek!
jeRZyna Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 Nie dość, że amatorka, to jeszcze leniuszek... ale obiecuję poprawę! Nowy cel: opanowanie photoshopa. :) Super pierzynowe niebo! O_O Dziękuję. :) Nieretuszowane!- z wiadomych powodów. ;)
jeRZyna Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 Galeria Szyb Wilson, wernisaż prac dyplomowych absolwentów katowickiej ASP. Moda na zagospodarowywanie poindustralnych przestrzeni trwa- i bardzo dobrze! Takie miejsca mają rewelacyjny klimat- oceńcie sami. :) 1."Początek cienia jest granicą nieistnienia" 2. prowadź mnie 3. poczekalnia "Pod-obrazem" 4. gra rytmem promieni
kropa Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Chyba nie jestem fanką takiego typu fotografii :/ Czemu te Panie z pierwszych 2 fotek taki obcięte?
jeRZyna Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 Taka koncepcja. (wzruszenie ramion) Ot.
AGmakonts Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Jarzynko moja kochana Ty mi coś obiecałas prawda?:)
Rekomendowane odpowiedzi