Napisano 3 Sierpień 200717 l Oto pojawiam się znowu. Tym razem w trochę lepszej formie... mam nadzieję. ;) Oceńcie sami. Na początek- cztery portrety warszawiaków. Jeśli to miasto ma jakikolwiek SPÓJNY klimat, to tylko dzięki takim jednostkom. :) Ale to moja prywatna opinia... 1. lady Mucha Na wystawie prac Alfonsa Muchy (mój ulubiony artysta) w MNW. Spoglądała "z góry" na marny tłum... 2. rodow(odow)i warszawiacy Podbijający swoją urękawiczoną elegancją Nowy Świat. W dwojakim znaczeniu. 3. H&M Vintage Baby Trwa moda na vintage- a któż może być bardziej vintage od staruszki w stylowych okularach (z H&M albo z szuflady)? 4. pan kierownik Kierował sobie niebieską limuzyną na Zamkowej. Z wielką pewnością siebie, co widać po minie. ;) Tym razem nie podaję żadnych informacji i ISO, czasach itp. Korzystam w nich w sposób karygodny, eksperymentalnie przypadkowy albo przypadkowo eksperymentalny. Tak, tak- ostatnio AG mnie uświadomił, że: a) robienie zdjęć tylko na manualu to amobójstwo i naprawdę mogę zaufać AF b) światłomierz jest potrzebny i w ogóle jest- w związku z czym wypadaoby z niego korzystać Proszę bardzo, skompomitowałam się już totalnie- trudno. Śmiejcie się, ja już się wyśmiałam. "Pani fotograf" od siedmiu boleści. Ośmiu.:cool: Pozdrawiam!
Napisano 3 Sierpień 200717 l No zdecydowanie lepiej, ćwicz ćwicz:] Szkoda że jedynka taka mała, chętnie zobaczyłbym w większej rozdzielczości.
Napisano 3 Sierpień 200717 l Autor http://www.deviantart.com/deviation/61347105/ Specjalnie dla Siepacza. :) Pewnie, że będę ćwiczyć- jak mi AG odda kartę pamięci. :P A skoro dowiedziałąm się na czym polega pomiar światła- to już w ogóle. :P
Napisano 5 Sierpień 200717 l Autor Kontynuuję wycieczkę po stolicy. Czekam na komentarze. :) 1. most kulturalny 2. liśćmi w niebo 3. smok atakujący przestworza swym kształtem ;P Wiem, że widać anteny, ale nijak nie dało się tego wykadrować... :(
Napisano 5 Sierpień 200717 l Za mała zawartość smoka w smoku to jest za dużo wolnej przestrzeni i niezbyt wyraźny kształt stwora. Do tego śmieci w kadrze w dolnym lewym i prawym rogu.
Napisano 6 Sierpień 200717 l Wiem, że widać anteny, ale nijak nie dało się tego wykadrować... :( A photoshop to co? Trenuj Jeżu jutro plener
Napisano 7 Sierpień 200717 l Autor A photoshop to co? Dobrze wiesz, że nie lubimy się z photoshopem. :) Na razie. ;) Siepacz: Ok,ok, krytykę przyjmuję, ale ten niezbyt wyraźny kształt to przez zmniejszenie obrazu na potrzeby forum. W swojej rozdzielczości jest ostre.
Napisano 7 Sierpień 200717 l Dobrze wiesz, że nie lubimy się z photoshopem. :) Na razie. ;) Imo czym predzej sie polub - wyjdzie tylko na dobre dla obu stron ;)
Napisano 8 Sierpień 200717 l Super pierzynowe niebo! O_O Tego smoka to przecie nawet w paincie można wykadrowa - leniuszek!
Napisano 8 Sierpień 200717 l Autor Nie dość, że amatorka, to jeszcze leniuszek... ale obiecuję poprawę! Nowy cel: opanowanie photoshopa. :) Super pierzynowe niebo! O_O Dziękuję. :) Nieretuszowane!- z wiadomych powodów. ;)
Napisano 24 Sierpień 200717 l Autor Galeria Szyb Wilson, wernisaż prac dyplomowych absolwentów katowickiej ASP. Moda na zagospodarowywanie poindustralnych przestrzeni trwa- i bardzo dobrze! Takie miejsca mają rewelacyjny klimat- oceńcie sami. :) 1."Początek cienia jest granicą nieistnienia" 2. prowadź mnie 3. poczekalnia "Pod-obrazem" 4. gra rytmem promieni
Napisano 25 Sierpień 200717 l Chyba nie jestem fanką takiego typu fotografii :/ Czemu te Panie z pierwszych 2 fotek taki obcięte?