mrozik26 Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 wolne działanie wings3d ... hmm czy to rzeczywiscie ma takie duze wymagania ? 200 - 300 poly i obracam model 1 fps na sekunde co 90 stopni :D są jakieś lepsze ustawienia niż te standardowe żeby to tak tak ochydnie nie scinało
Ania Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 normalne to nie jest, robiło mi się tak kiedy miałam odinstalowane drivery do karty graficznej. ewentualnie możesz spróbować pod Edit => Preferences => Misc => "camera moves and interactive commands are jumpy" kliknij use workaround.
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Mtrack hehe, do not fir mi dzipsy, ol aj łont from ju is ior tirs ! Wracajac do tematu, niestety dopiero od wersji x.x.97 wings bedzie wspolpracowal z nowymi sterownikami od nvidi, cos gryzie sie z panelem sterowanie karty graficznej. Wiec przypuszczam ze masz karte graficzna lepsza niz 7600 + sterowniki z serji 90.xx.xx, sprobuj na starszych strownikach uruchomic wingsa, u mnie dziala on na 84.xx.xx z innymi było wlasnie takie zamulanie.
Rekomendowane odpowiedzi