tobi4sz Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 siema :] mam pytanie , czemu nie moge zainstalowac 3dsmaxa [mam windowsa milenium] przy instalacji mówi mi że mam zla wersja windows i ze trzeba miec XP bądź 2000 lub jakiś tam jescze :[ o co chodzi ?
tobi4sz Napisano 5 Grudzień 2003 Autor Napisano 5 Grudzień 2003 3ds max ver 6.0, wywala mi cs takiego: \"the supported operating systems for 3ds max 6 are Windows 2000 SP3 and, Windows XP\" i co z tym fantem zrobić ??
Yano Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Zmienić system operacyjny na Windows 2000 lub Windows XP. Widocznie MAX 6 działa tylko pod systemem opartym na technologii NT ,czyli Windows Millenium odpada, bo to tylko poprawiony (pogorszony :P) Win 98 Jak zdecydujesz się na win2000 to pamiętaj że musisz mieć zainstalowany jeszcze Service Pack v3. Możesz go poszukać na necie, albo bezpośrednio ainstalować go ze strony producenta (Microsoft) ale w tym wypadku musiałbyś sie uzbroić w cierpliwość, chyba że masz szybkie łącze.
tobi4sz Napisano 5 Grudzień 2003 Autor Napisano 5 Grudzień 2003 łącze mam szybkie :] ale ja niechce zmieniać windowsa bo po: 1-mam zaduzo rzeczy do nagrania 2-mam duzo rzczeczy niesciagnietych do konca 3-nieche tego stracić
dr Ug Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Jeszcze jedno takie pytanie i sie pozegnamy. Czytaj: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6271 A pozniej to, jezeli chcesz jeszcze posiedziec na forum: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7785
tobi4sz Napisano 5 Grudzień 2003 Autor Napisano 5 Grudzień 2003 spox nie wiedziałem jak wiesz jestem tu nowy i jescze nieznam zasad tu panujących :D
dr Ug Napisano 5 Grudzień 2003 Napisano 5 Grudzień 2003 Zasady sa spisane w regulaminie i powinienes sie z nim zapoznac na wstepie. EOT.
tobi4sz Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Napisano 6 Grudzień 2003 Właśnie to robie :] i czy ktoś odpowie mi na pytanie czy poprzednie wersje 3ds maxa chodzą na windowsie milenium ?
Rekomendowane odpowiedzi