Napisano 8 Sierpień 200717 l No to rozkręcam się w digitalku;D Jeszcze tu cosik porobię (szlifki),ale generlnie to raczej już gotowe: Shot at 2007-08-07 i mówcie co wam na wątrobie leży;D zastanawiam się czy światło jest dobre-bo to w sumie takie ćwiczenie na to... no i trawkę pewnie trza będzie no...zagęścić :)
Napisano 8 Sierpień 200717 l A myślałem, że tylko ja maluję po nocach (jeśli już to robię). W pierwszej chwili wydało mi się, że znowu mam kłopoty z percepcją :P Sam pomysł ciekawy jest, ale inaczej bym go skadrował... uciąć po lewej - mniej trawy (i wcale nie musi być gęściej ;) a dodać więcej morza z prawej (i chyba powinnaś bardziej horyzont zaznaczyć). Z detali... jeden sutek wygląda na wklęsły, a to chyba akurat nie jest celowe (?). Niewiele brakuje, a może być całkiem fajny malunek :)
Napisano 8 Sierpień 200717 l Autor Hahahaha no wprost nie mogę uwierzyć, tylko pokazać, surrealizm,lub też coś, co nie do końca wiesz sam czym jest,a na forum dostaniesz nie tylko odpowiedź na to -czym to jest? ale też dokładne instrukcje co trzeba z tym zrobić...;D:D Strasznie mnie też ubawiło,że nigdy,przenigdy, nikt nie był w stanie (ta pracka już swoje ma, podrasowałam ją tylko), powiedzieć mi co to,to po środku ekranu, a Ty mi to tu mówisz jak by nigdy nic- To forum jest fenomenalne ;D ps: no dzięki Gemi83, nie wiedziałam,po prostu, że tu znajduje się morze i jakiś horyzont;D Ale zrobię chyba tak, jak to widzisz-bo to fajny pomysł... ps: po nocach najwięcej weny...;)
Napisano 8 Sierpień 200717 l Mówisz - masz. Prosisz o pomysły, to je podsuwamy ;) Równie dobrze możesz uznać pracę za skończoną. Ciesz się, że nie napisałem czegoś w stylu: "ej, ale zlały Ci się tam dwa ciała i w dodatku nie mają głów ani stóp, zrób coś z tym" ;) A to, że większość z nas tutaj jest skrzywiona na punkcie realizmu, to już inna sprawa :P
Napisano 8 Sierpień 200717 l Autor he he ;) a wiesz,że z tymi stopami to nie taki głupi pomysł,bo chyba już kiedyś były,ale gdzieś przy postprodukcji zginęły;)