luki Napisano 2 Listopad 2002 Share Napisano 2 Listopad 2002 Prosze o sicagnieci i jakis komentarz odnosinie tej krotkiej animacji animacji http://www.sokaris.com.pl/final.avi(ok 1 MB). A to jest pierwsza klatka:D Pozdrawiam, luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki Napisano 2 Listopad 2002 Autor Share Napisano 2 Listopad 2002 wiem ze musze poprawic wstege na ksiazce, ale czy jest cos jeszcze. z gory thnx, luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brushe Napisano 2 Listopad 2002 Share Napisano 2 Listopad 2002 bardzo fajne podoba mi sie , jedna uwaga to razi mnie ta teksturka stolu moze jakas inna niewiem kalamaz jakby byl szklany tez milo ale wiem to skzlo :ogolnie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Listopad 2002 Share Napisano 3 Listopad 2002 Scena sprawia pozytywne wra┐enia (na razie nie widzia│em avika), jednak muszŕ przyznaŠ ┐e nie zaszala│e z rozdzielczoÂci▒... Co pewnie Âwiadczy o za ma│ej szczegˇ│owoÂci, ale nie bŕdŕ gdybaŠ. Ogˇlnie w porz▒dku, ale... Gdzie jest brud??? W takich scenach jest absolutnie obowi▒zkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki Napisano 3 Listopad 2002 Autor Share Napisano 3 Listopad 2002 z ta rozdzielczoscia to nie jest w sumie tak, rozdzielczosc jest tak, bo poprostu taka jest rozdzielczosc avika, po 2 to nie chcialem zabardzo zasmiecac serwera ADKOWI(avika wrzucilem na moj serwer),a tak prawde mowiac to nawet nie myslalem o rozdzieloczosci gdy renderowalem(i tak ta klatka to bylo ok 20min). Jezeli chodzi o szczegolowosc to niektore modele sa bardziej inne mniej szczegolowe, jednak w sumie poziom szczegolowosci nie jest najwyzszy. Natomiast w animacji to staralem sie animowac wszystko co powinno sie ruszac:) no ale z tym brudem to jest fakt. musze jeszcze nad tym popracowac(gdzie niegdzie kleks by sie przydal:D). THNX pozdrawiam, luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 3 Listopad 2002 Share Napisano 3 Listopad 2002 nie przejmuj sie krytyka i pracuj dalej ...nie od razu Rzym zbudowano od czegos trzeba zaczac pamietam sam jak na poczatku nawet proste rzeczy sprawialy mi problemy a grafika w tematcie podobnym do twojego wygladala mniej wiecej tak .... az wstyd sie do tego przyznawac prymitywna tekstura widac nawet kanty zero efektu... istna sodoma i gomora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 3 Listopad 2002 Share Napisano 3 Listopad 2002 │adne ale nie chwyta oka.popracuj nad cieniamii dodaj troche brudu( nic ni jest czyste) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 4 Listopad 2002 Share Napisano 4 Listopad 2002 Ja czy Luki ?? ... na mnie nie patrz ta graficzka dla swiata nie istnieje .... to ze jest podpisana prof to nie znaczy ze ja to orbilem ... fomalnie sie do niej nie przyznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 7 Listopad 2002 Share Napisano 7 Listopad 2002 a ju┐ chcia│em swoj▒ aktualn▒ prackŕ umieÂciŠ w WIPie ale widzŕ ┐e tu zabardzo krytykuj▒ he ;) jedynie bym siŕ za│ama│ i znowy Max by na de mn▒ zwyciŕ┐y│ ;) zadam troche dziwne pytanie ( jak zwykle jest ono proste i prymitywne ) co to jest samplowanie czy jak to tam siŕ pisze - no ju┐ siŕ Âmiej▒ z tego pytania :D Serio piszecie o tym du┐o ale ja nie wiem co to jest - jakie ustawienia pod czas renderingu??? Dobra ju┐ milczŕ bo znowu siŕ oÂmieszam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 6 Marzec 2003 Share Napisano 6 Marzec 2003 Z tego co wiem to w mentalu samples odpowiadaja za niby antyaliasing choc nie zupelnie a w fr nie wiem-moze podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 8 Marzec 2003 Share Napisano 8 Marzec 2003 Zmien ta texturke, na jakas ciemniejsza i nie w takie psaki ( stol ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi