Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wiem ze musze poprawic wstege na ksiazce, ale czy jest cos jeszcze.

z gory thnx,

luki

Napisano

bardzo fajne podoba mi sie , jedna uwaga to razi mnie ta teksturka stolu moze jakas inna niewiem kalamaz jakby byl szklany tez milo ale wiem to skzlo :ogolnie fajne

Napisano

Scena sprawia pozytywne wra┐enia (na razie nie widzia│em avika), jednak muszŕ przyznaŠ ┐e nie zaszala│e z rozdzielczoÂci▒... Co pewnie Âwiadczy o za ma│ej szczegˇ│owoÂci, ale nie bŕdŕ gdybaŠ. Ogˇlnie w porz▒dku, ale... Gdzie jest brud??? W takich scenach jest absolutnie obowi▒zkowy.

Napisano
  • Autor

z ta rozdzielczoscia to nie jest w sumie tak, rozdzielczosc jest tak, bo poprostu taka jest rozdzielczosc avika, po 2 to nie chcialem zabardzo zasmiecac serwera ADKOWI(avika wrzucilem na moj serwer),a tak prawde mowiac to nawet nie myslalem o rozdzieloczosci gdy renderowalem(i tak ta klatka to bylo ok 20min).

Jezeli chodzi o szczegolowosc to niektore modele sa bardziej inne mniej szczegolowe, jednak w sumie poziom szczegolowosci nie jest najwyzszy. Natomiast w animacji to staralem sie animowac wszystko co powinno sie ruszac:)

no ale z tym brudem to jest fakt. musze jeszcze nad tym popracowac(gdzie niegdzie kleks by sie przydal:D). THNX

pozdrawiam,

luki

Napisano

nie przejmuj sie krytyka i pracuj dalej ...nie od razu Rzym zbudowano od czegos trzeba zaczac pamietam sam jak na poczatku nawet proste rzeczy sprawialy mi problemy a grafika w tematcie podobnym do twojego wygladala mniej wiecej tak .... az wstyd sie do tego przyznawac prymitywna tekstura widac nawet kanty zero efektu... istna sodoma i gomora...

Napisano

│adne ale nie chwyta oka.popracuj nad cieniamii dodaj troche brudu( nic ni jest czyste)

Napisano

a ju┐ chcia│em swoj▒ aktualn▒ prackŕ umieÂciŠ w WIPie ale widzŕ ┐e tu zabardzo krytykuj▒ he ;) jedynie bym siŕ za│ama│ i znowy Max by na de mn▒ zwyciŕ┐y│ ;) zadam troche dziwne pytanie ( jak zwykle jest ono proste i prymitywne ) co to jest samplowanie czy jak to tam siŕ pisze - no ju┐ siŕ Âmiej▒ z tego pytania :D

Serio piszecie o tym du┐o ale ja nie wiem co to jest - jakie ustawienia pod czas renderingu??? Dobra ju┐ milczŕ bo znowu siŕ oÂmieszam ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.