xeav Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 Witam Czy da się wyłączyc akcję, że po wykryciu/zbliżeniu piórka jest wykonywana operajcja lewy przycisk myszy+ przytrzymanie? Volito
biglebowsky Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 LMB+przytrzymanie (np przenoszenie ikonek) jest realizowane przy zetknięciu piórka z blatem tabletu, jeśli u ciebie realizuje LMB już przy zbliżeniu się do powierzchni to chyba zwyczajnie masz kopnięty tablet.
xeav Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Napisano 16 Sierpień 2007 myślałem, że to może defaultowe działanie, a czy jest możliwe wyłącznie w ogóle LMB+przytrzymanie?
biglebowsky Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 em... ale wtedy to chyba nic tym tabletem nie zrobisz:)
xeav Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 nie, nie chodzi mi o całkowite wyłącznie tej funkcji tylko w sytuacji zbliżenia/zetknięcia piórka. Czy jest to możliwe? a może te volito tak już mają?
biglebowsky Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 W Violoto nie wiem, w Intuosach tak, w zakładce Pen we właściwościach tabletu.
xeav Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 jeśli ktoś z was posiada ten tablet, proszę o pomoc. czy u was też tak jest?
biglebowsky Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 nie moze tak byc:> smialo slij do serwisu.
Rekomendowane odpowiedzi