Lumpy Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 Parę fotek z Tatr i okolic ;) (1) (2) (3) zachód (4) gniazdko (5) górski strumyk Dalej?
kropa Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 O i znowu fotka z okolic hali gąsienicowej :] Piękne miejsce, prawda? :) A zachód słońca to też z tatr?
Lumpy Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 Miejsce piękne. Mam nadzieję, że chociaż troszkę udało mi się to pokazać :D Tak, zachód z Tatr. Kolejna porcja: (6) kościół w górach (7) (8) (9) kościół w Krościenku (10)
kropa Napisano 18 Sierpień 2007 Napisano 18 Sierpień 2007 Hmmm, troche musisz nad kolorystyką popracować zeby te kolorki były bardziej nasycone-tak mi się zdaje :/ no i widzę,że też u Ciebie pojawił sie na ostatniej fotce problem z białym niebem :/ jak było słonecznie to śliczne zdjecia wychodziły ale jak pochmurnie to w większosci mam marne zdjecia bo pojawia się białe niebo które psuje efekt ;( Zapraszam do mnie zobaczyć moje fotki z gór :) http://www.m-a-u-a.fotolog.pl
Rekomendowane odpowiedzi