Napisano 9 Grudzień 200321 l Witam, kolejne malowidlo w PS :P tym razem cos dla mojej dziewczyny Kasi... co myslicie o tym? pozdr P.S. Wazne ze jej sie podoba :P:P:P
Napisano 9 Grudzień 200321 l Na pewno sie starales, wiec powiem tylko tyle: - kompozycyjnie kiszka - wywal ten nieszczesny podpis na gorze Misiek calkiem slodki, jakis taki radziecki;) -- P.S. Popraw zdeczko temat, regulamin znasz.
Napisano 9 Grudzień 200321 l Autor dzieki Drug...:) bylo ciezko...ale jakos przezylem Twoj komentarz :D pzdr P.S. Znacie jakies dobre stronki z tutorialami 2d?
Napisano 9 Grudzień 200321 l Misio mi się podoba, robi miłe wrażenie, jak bym był Kasią to od dzisiaj mówiłbym do Ciebie \"Misiu\" ;) Nie podoba mi się tylko użycie z 5 różnych styli w jednym obrazku.
Napisano 9 Grudzień 200321 l Misiu miły :) Podpis wywal bo niemiłe wrazenie robi, drug z kompozycja ma racje no a co juz leadner powiedział zbyt duze poróżnicowanie styli. Paczke bym berdziej na styl misia zrobił i albo czapke przygasił albo misia uwypukiłi, bo zbyt ostra i cały wzork sie na niej skupia a misiu zwiewa na bok. Pozdrawiam :)
Napisano 15 Grudzień 200321 l wszystko zostalo juz powiedziane ;) powiem tyle - oczka mi sie podobaja bo w jakis sposob sie bronia i wyrazaja cos pozdrawiam