nitrograd Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 Czy ktos wie dlaczego po skopiwoaniu pliku dlo pluginu xfrog nie moge go znalezc nigdzie w maxie (max 9).Przy starcie nie ma zadnego komunikatu, że coś jest nie tak.W formatach importu też nie ma plików xfroga....
Bacry Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 masz na myśli xfrog wersja 4.x całkiem zintegrowany z maxem? niestety to dopiero wersja alfa, i czasami tak ma, u mnie też nie działa:D
Krzychu_Mac Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 ja mam xfroga 3.5 i max 9, po skopiowaniu pliku XfrogA5Win32Max9.dlo do katalogu plugins, w maxie w opcji import nie ma xrf, a plugin jest zaladowany.
Gość perspectivista Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 someone know how use the the plugin XfrogA5Win32Max9sp2_04Sep07 ? where i need put the file ? carper or wherever ? thank you
Gość hgg Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 przestaw zegarek w windowsie o rok lub dwa wstecz .. ten plugin ma wyłącznik czasowy :)
Rekomendowane odpowiedzi