Temporal Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 czy da sie jakos w skinie kopiowac wagi?:> wiem ze mozna kopiowac envelopy ale to mi wcale nie pomaga bo jesli zaczne ustawiac wagi dla vertexow to kszatl envelopow nie jest juz tak uzyteczny :/
Waldx Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Możesz urzyć "Mirror mode" jeśli masz symetryczną postać.
Temporal Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 o cos oprocz tego?:> chodzi mi o cos takiego ze np kopjuje z reki wagi i wklejam do drugiej
Waldx Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Mirror mode polega na tym ze kopiuje wagi z jednej połowy modelu i wkleja na drugą, tylko tak chyba mozna przekopiować wagi choć moge sie mylić.
Temporal Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 wiem na czym polega mirror mode ale wlasnie mnie sie rozchodzi o jakis inny sposob w ktorym bym wybieral z kad kopjuje i docelowo gdzie to wklejam tak jak wyzej napisalem z przykladem reki bo nie chce robic mirrora
Rekomendowane odpowiedzi