piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Jezu, dwóch monitorów nie starczyło żeby to wyświetlić tekstury na zbliżeniach słabiutkie szczegolnie na drugim, co gość na balkonie ma nad głową ? - rozciągniętą teksturę i to akurat z plamą, złe mapowanie tekstur (szczególnie na krawędziach dachu), przejarany render, titling na kamieniach na pierwszym
jefim Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 no sam się zdziwiłem jak to wrzuciłem na moim kompie jakoś normalnie to wyglądało zaraz wrzucę resztę później dorzucę plik maxowy do ściągnieęcia ale muszę jeszcze z niego pousuwać troche bibliotek no i tekstur bo nie moje :)
Lis Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Ciekawa architektura. Niestety wizualnie zepsułeś. Zbyt dużo przypadkowych plam. Zły dobór materiałów. Wygląda Obskurnie jak zapomniany pomnik z zsrr. Albo dworzec PKP w Katowicach. Lepszy dobór materiałów i będzie gitez.
piksar Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 Albo dworzec PKP w Katowicach. Gliwice bym obstawiał
siwy Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 znajome tereny. pare lat spędziłem w tych okolicach, mieszkałem 100 m od tego miejsca Wizualnie nie podchodzi mi, nie wyobrażam też sobie tego w tym miejscu. Może za pare lat jak wszystkie domy wyburzą :)
jefim Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 z materiałami się zgodzę ale już nie chcę mi się ich zmieniać i tak miałem z nimi trochę kłopotu a poza tym za długo już siedzę przy tym mam dość może odstawię to i później pozmieniam na razie będzie tak i tyle do Białegostoku również nie chciałem się dopasowywać ma to być forma sama w sobie mocno wyróżniająca się no a tak poza tym Białystok natenczas bardzo mocno się zmienia :)
Shalivan Napisano 23 Sierpień 2007 Napisano 23 Sierpień 2007 mi sie arch. totalnie nie podoba. rendeki też nic specjalnego. dziwnie "rzucone" textury. Pozdro
zer0 Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Hmmm...tak się przyglądam i widzę...na ścianie projekt z naszej pracowni. ;)
Rekomendowane odpowiedzi