Napisano 23 Sierpień 200717 l Jezu, dwóch monitorów nie starczyło żeby to wyświetlić tekstury na zbliżeniach słabiutkie szczegolnie na drugim, co gość na balkonie ma nad głową ? - rozciągniętą teksturę i to akurat z plamą, złe mapowanie tekstur (szczególnie na krawędziach dachu), przejarany render, titling na kamieniach na pierwszym
Napisano 23 Sierpień 200717 l Autor no sam się zdziwiłem jak to wrzuciłem na moim kompie jakoś normalnie to wyglądało zaraz wrzucę resztę później dorzucę plik maxowy do ściągnieęcia ale muszę jeszcze z niego pousuwać troche bibliotek no i tekstur bo nie moje :)
Napisano 23 Sierpień 200717 l Ciekawa architektura. Niestety wizualnie zepsułeś. Zbyt dużo przypadkowych plam. Zły dobór materiałów. Wygląda Obskurnie jak zapomniany pomnik z zsrr. Albo dworzec PKP w Katowicach. Lepszy dobór materiałów i będzie gitez.
Napisano 23 Sierpień 200717 l znajome tereny. pare lat spędziłem w tych okolicach, mieszkałem 100 m od tego miejsca Wizualnie nie podchodzi mi, nie wyobrażam też sobie tego w tym miejscu. Może za pare lat jak wszystkie domy wyburzą :)
Napisano 23 Sierpień 200717 l Autor z materiałami się zgodzę ale już nie chcę mi się ich zmieniać i tak miałem z nimi trochę kłopotu a poza tym za długo już siedzę przy tym mam dość może odstawię to i później pozmieniam na razie będzie tak i tyle do Białegostoku również nie chciałem się dopasowywać ma to być forma sama w sobie mocno wyróżniająca się no a tak poza tym Białystok natenczas bardzo mocno się zmienia :)
Napisano 23 Sierpień 200717 l mi sie arch. totalnie nie podoba. rendeki też nic specjalnego. dziwnie "rzucone" textury. Pozdro
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Hmmm...tak się przyglądam i widzę...na ścianie projekt z naszej pracowni. ;)