Shalivan Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 no to Misie ja też dorzucam coś od siebie :) jedyna fota na ktorej bawiłem sie kolorkami w szopie to "death proof" i to też niewiele reszta fotek prosto z aparatu z ramką 1px :) reportaz: "Death Proof" (cyfszak) (kostrzyn n/Odrą 2.08.2007) reportaz: "reportaż o wyzwolonym uczuciu" (cyfszak) (kostrzyn n/Odrą 2.08.2007) No to teraz coś troszke spokojniejszego coby odpocząć od emocji: przyroda w obiektywie: "tak tak nadal jesteśmy w polsce" (cyfszak) (jak mofge to nie napisze zeby mi sie pod dom miliony turystów nie zjechało :P koło 22.08.07) przyroda w obiektywie: "nienaturalnie naturalny" (cyfszak) (gdzieś pod śnieżnikiem koło 22.08.07) I ostatnia kategoria: surrealizm: "pusta aleja" (cyfszak) (Praha koło 19.08.07) wybaczcie ze tyle spacji ale wydaje mi sie ze tak sie lepiej ogląda. Czekam na komenty :). i zycze wszystkim powodzenia :).
kropa Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Podoba mi się to ostatnie, szkoda tylko że obciałeś te ramy i tą drugą koleżanką niżej nie za bardzo widać. Fajnie jakby obie były ubrane w tych samych kolorach. Ale pomysł naprawde mi się podoba:)
jeRZyna Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Reportaż o wyzwolonym uczuciu- świetnie uchwycona spontaniczność. :) I nienaturalny naturalny- ładne makro, dobry kadr. Dwa ostatnie- ciekawe pomysły, ale słabe wykonanie. Takie... nieprzemyślane.
Shalivan Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 Wybaczcie usunąłem ostatnia fotografie. Uznałem po przypatrzeniu sie dokładniej że nie ukazuje tego co chciałem i mogła być zle odebrana. Pozatym jak mowi jeRzyna kadr nie był najlepszy. @ pusta alejka: a pusta aleja miała pokazywać pustą aleje a nie posągi i one nie są głównym bohaterem tej foty
kropa Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 No wybacz, ale w takim razie źle tą aleję uchwyciłeś, bo na pierwszy plan wysuwają się właśnie ten 2 "posągi"
Shalivan Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 starałem sie zeby te posągi poprostu nie grały głównej roli tylko wtapiały sie w alejke, widocznie kiepski jeszcze ze mnie fotograf :D next time sproboje bardziej pokombinować :)
kropa Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 JA uważam,że właśnie powinieneś uwypuklić jeszcze bardziej te postacie na fotce, bo ciekawy pomysł miałeś
Rekomendowane odpowiedzi