Napisano 25 Sierpień 200717 l no to Misie ja też dorzucam coś od siebie :) jedyna fota na ktorej bawiłem sie kolorkami w szopie to "death proof" i to też niewiele reszta fotek prosto z aparatu z ramką 1px :) reportaz: "Death Proof" (cyfszak) (kostrzyn n/Odrą 2.08.2007) reportaz: "reportaż o wyzwolonym uczuciu" (cyfszak) (kostrzyn n/Odrą 2.08.2007) No to teraz coś troszke spokojniejszego coby odpocząć od emocji: przyroda w obiektywie: "tak tak nadal jesteśmy w polsce" (cyfszak) (jak mofge to nie napisze zeby mi sie pod dom miliony turystów nie zjechało :P koło 22.08.07) przyroda w obiektywie: "nienaturalnie naturalny" (cyfszak) (gdzieś pod śnieżnikiem koło 22.08.07) I ostatnia kategoria: surrealizm: "pusta aleja" (cyfszak) (Praha koło 19.08.07) wybaczcie ze tyle spacji ale wydaje mi sie ze tak sie lepiej ogląda. Czekam na komenty :). i zycze wszystkim powodzenia :).
Napisano 25 Sierpień 200717 l Podoba mi się to ostatnie, szkoda tylko że obciałeś te ramy i tą drugą koleżanką niżej nie za bardzo widać. Fajnie jakby obie były ubrane w tych samych kolorach. Ale pomysł naprawde mi się podoba:)
Napisano 25 Sierpień 200717 l Reportaż o wyzwolonym uczuciu- świetnie uchwycona spontaniczność. :) I nienaturalny naturalny- ładne makro, dobry kadr. Dwa ostatnie- ciekawe pomysły, ale słabe wykonanie. Takie... nieprzemyślane.
Napisano 25 Sierpień 200717 l Autor Wybaczcie usunąłem ostatnia fotografie. Uznałem po przypatrzeniu sie dokładniej że nie ukazuje tego co chciałem i mogła być zle odebrana. Pozatym jak mowi jeRzyna kadr nie był najlepszy. @ pusta alejka: a pusta aleja miała pokazywać pustą aleje a nie posągi i one nie są głównym bohaterem tej foty
Napisano 26 Sierpień 200717 l No wybacz, ale w takim razie źle tą aleję uchwyciłeś, bo na pierwszy plan wysuwają się właśnie ten 2 "posągi"
Napisano 26 Sierpień 200717 l Autor starałem sie zeby te posągi poprostu nie grały głównej roli tylko wtapiały sie w alejke, widocznie kiepski jeszcze ze mnie fotograf :D next time sproboje bardziej pokombinować :)
Napisano 26 Sierpień 200717 l JA uważam,że właśnie powinieneś uwypuklić jeszcze bardziej te postacie na fotce, bo ciekawy pomysł miałeś