Hindus Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Krotka sprawa - brat wyjechał do holandii a ja mam za niego załatwic wypowiedzenie tj podpisac wypowiedzenie w zakładzie w ktorym pracował do tej pory w pl - tam klientka powiedziała ze on musi przyslac upowaznienie do podpisania wypowiedzenia przez kogos kogo w tym upowaznieniu wymieni (dodatkowo dodac serie i numer dowodu) a jak mu wystawia porzucenie pracy to lipa - jak napisac to upowaznienie bo na necie nic nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 Hm, a notariusz nie pomoze? z tego co wiem takie upowanzienie grosze kosztuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2007 mieszkam w strasznej dziurze(noti odpada) a chce to jutro załatwic jak będe miał czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 ......................................Upoważnienie ............Niniejszym upoważniam mojego brata Hindusa (imie nazwisko) legitymującego się dowodem tożsamości seria AA numer 08978978 do reprezentowania mnie względem mojego obecnego pracodawcy XXXXX w sprawie wypowiedzenia umowy o prace z dniem XX-XX-XXXX za porozumieniem stron. Jednocześnie upoważniam w/w do podpisania wszystkich potrzebnych dokumentów w moim imieniu. Prośbę swoją motywuje tym, że obecnie przebywam poza granicami kraju i nie mam możliwości osobistego stawiennictwa. .................................................z poważaniem .................................................XXXXXXXXXXXXX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 na maila wysłałem Ci przykład jak takie coś powinno wyglądać. pozmieniasz to i owo i będzie git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 piKsar - bez motywacji prośby, bo to upoważnienie, a nie wniosek, ale całość jak najbardziej ok. Parę razy w skarbówce załatwiałem coś z upoważnienia i papierek tej treści w zupełności wystarcza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 podpisz za brata i tyle, co za problem? albo niech brat wysle poczta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Illy - ostatnio twoje posty są coraz gorsze :D a co ty myslisz ze nikt na to nie wpadł? tylko ze sprawa miała byc załatwiona w ciagu jednego dnia wiec normalne ze list chyba odpada, pewnie ze podpisałem za brata ale najpierw musiałem napisac takie upowaznienie sam sobie i podpisac tez je za niego :) bo nie było sensu czekac 4 dni na list. W watku o szukaniu muzyczek tez mi piszesz zebym napisał do autora strony i podajesz maila - i myslisz ze juz na to nie wpadłem? w wolnych dyskusjach tez sie na Ciebie skarżą. Dzięki chłopaki za pomoc i za wzór - sprawa została dzięki wam załatwiona. Buzka + rep 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 hindus: 1) faks z podpisem 2) podpisac wypowiedzenie i spokoj hindu: ty mnie nie denerwuj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 człowieku ja mieszkam w dziurze xD nie w miescie... tutaj mam jedna krzyzowke i 5k mieszkancow, gdzie o automat ciezko i hamburgera a ty mi z faksem wyskakujesz :D dobra juz dobra :-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 poczte macie? internet macie? PDF?!?!?!?!?!??!??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 może dyliżans chociaż?!?!?!11?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 illy - to miało byc załatwione w ciagu jednego dnia - nawet jak bym chcial to załatwic za pomoca poczty polskiej to raczej nie dali by rade przy tym co sie dzieje na chwile obecna w polsce :D dyliżans jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 hindus, jak juz mnie sie czepiasz to ja sie przyczepie ze zakladasz watek mimo ze sam wpadles na pomysl ;p;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 lol xD no dobra to ja sie czepie ze ty sie czepiasz mnie bo ja nie wpadłem na pomysł tylko mi chłopaki podsuneli gotowca i o to chodziło misku :-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 ja bym podpisal i nie gadal ;p nie zebym tak robil ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 zamknijcie już ten wątek bo Illy sie rozkręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 co prawda to prawda - zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi