Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam..

Nie chce tutaj zapuszczac jakichs niepotwierdzonych plotek, ani psuc komus dnia, czy tez walic sciem ;-) ale wlasnie bylem swiadkiem konwersacji w ktorej to pare osob zaczelo dykutowac o przyszlosci 3dsmax\'a. Po chwili do konwersjacji wlaczyla sie osoba mowiaca ze gadala z kims tam z discreet\'a i powiedziano jej nieoficjalnie ze max 6 to ostatnie wydanie tego pakietu 3D. po chwili wlaczyla sie inna osoba i powiedziala podobna sprawe - ze tez z kims tam gadala. i to samo jej powiedziano, po chwili wlaczyla sie trzecia osoba ktora mowi ze tez o tym slyszala z dobrych zrodel. Podobno w najblizszym czasie discreet ma wydac komunikat prasowy w ktorym wszystko wyjasni (zadnych kolejnych maxow, ani na PC, ani na Macintosha). ja sie tylko zastanawiam - po co zabijac kure ktora znosi zlote jajka ? no ale nie mnie o tym decydowac.

Prosze tylko nie linczujcie mnie jesli sie okaze ze to co zaslyszalem to bujdy. No ale potwierdzily to 3 osoby z roznych strona swiata ? wiec moze jest w tym jakas garsc prawdy ? Oby jednak nie ... Sie okaze w nastepnym tygodniu .... Pozdrawiam, i pocichutku sie modle zeby byl to sen, albo jedna wielka mistyfikacji i bezspodstawna plota.......

Have a \'nice\' day... eh...

pozdrawiam,

rooter

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

...a swinie beda latac...

SPOJRZ! Juz wija sobie gniazdka...

:P

Napisano

Nom, tez slyszalem, ze rezygnuja z Maxa i skupiaja sie na sprzedazy *Inferno w sieci sklepow Biedronka.