jezyk Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 niewiedziałem gdzie wstawic temata to daje tutaj. mam problem. bo gdy włączam któres z gizm niewidzac strzałek czy tam kółek. wiecie czemu i jak mozna to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 push X on your keyboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jezyk Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 dzęki. myslałem że to bedzie trudniejsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 dla nas nie ma trudnych spraw może z wyjątkiem małżeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 i czasów renderów i cen komputerów;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 A tak na przyszłość to czytaj FAQ!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi