null Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Mam takie pytanie niewiem czy w dobrym dziale ale innego nie znalazlem odpowiadajacego takiemu zapytaniu... Chodzi mi o to czy ktoś jest z Sanoka(podkarpackie) albo z okolic z tego forum. Jezeli jest to prosze tutaj napisac albo na gg:939513 bo mam pewna oferte ;) pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 poszukaj przez liste użytkowników i zaawansowane wyszukiwanie - tam można szukać po miejscowości również - może ktoś wpisał to akurat znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
null Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 nie pomyslalem o tym :d ale dzieki ;) znalazlo mi pare osob ale moze ktos jest z sanoka a nie wpisal w profilu tego ;) chodzi mi o kogos kto cos juz dobrze umie w jakims programie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 chodzi mi o kogos kto cos juz dobrze umie w jakims programie ;) hehe, nie ma co, konkret propozycja :] Wiola jest z Sanoka i coś już dobrze umie http://www.youtube.com/watch?v=Zq3vX5ZZzH8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Ja jestem z okolic Sanoka {lol} ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
null Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 hehe, nie ma co, konkret propozycja :] Wiola jest z Sanoka i coś już dobrze umie http://www.youtube.com/watch?v=Zq3vX5ZZzH8 Buhahahhahahahhha ona mieszka blok dalej polewka ;d a widze ze ty w scenie sanockiego hip-hopu siedzisz ;p ;) pozdro dla Ciebie ;) hehe, nie ma co, konkret propozycja :] Wiola jest z Sanoka i coś już dobrze umie Ja jestem z okolic Sanoka {lol} ;] podaj namiary do Ciebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi