zioło Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 kilka zdjęć z ostatniego spaceru po lecie robione wspólnie z dziewczyną.
AGmakonts Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 na2 robiłeś z polarką? bo wygląda świetnie pozostałe takie sie
zioło Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 wszystkie zdjęcia robione Canonem A620 troszke przerobione w photoshopie.
Gość obo Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Drugie zdjęcie piękne! Nic dodać nic ując ;)
floo Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Jaszczurka robi wrażenie, powiedz, co tak korygowałeś zmieniałeś, bo jakość super, szukam takiego aparatu...
kamilsien Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 jaszczurka ladna, ale czegos jej braknie. generalnie - kolory miodne, tylko kadr mi nie lezy. takie zdjecia z gory sa dosc 'typowe', zdjecie z dolu byloby duzo lepsze. tak zrobic jaszczurke po egipsku :P za to wiezyczka sama sie broni. bajkowe kolory.
kropa Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Kolory na 2 może i bardzo fajne,ale samo zdjecie mnie tak nie chwyta jak resztę :/
piksar Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 mimo eufori towarzyszacej 2-giemu to wg mnie kad dobry, ale zdjecie przekombinowane w szopie i już, i widać że obrabiane na 8-bitach (widać po lewym narożniku)
zioło Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 powiedz, co tak korygowałeś zmieniałeś, bo jakość super, szukam takiego aparatu... troszke wyostrzyłem, poprawiłem kolorki i tyle. Ciężko było złapać dobry kadr ponieważ jaszczurka jest dzika przez przypadek natknelismy sie na nią podczas spacerku. tak wyglada fotka przed obróbką (Canon A620):
colgatte Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 A mi najbardziej podoba się trzecie zdjęcie, szczególnie dolna jego częśc. To dopiero bajkowe kolory. Oryginał też taki git, czy też szopowany?
zioło Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Napisano 11 Wrzesień 2007 Trzecie zdjęcie to prawie orginał, troszke było przesycone niebieskim kolorem, poprawiłem tylko troszeczke zieleń igieł na drzewach.
Rekomendowane odpowiedzi