Napisano 8 Wrzesień 200717 l kilka zdjęć z ostatniego spaceru po lecie robione wspólnie z dziewczyną.
Napisano 8 Wrzesień 200717 l Autor wszystkie zdjęcia robione Canonem A620 troszke przerobione w photoshopie.
Napisano 9 Wrzesień 200717 l Jaszczurka robi wrażenie, powiedz, co tak korygowałeś zmieniałeś, bo jakość super, szukam takiego aparatu...
Napisano 9 Wrzesień 200717 l jaszczurka ladna, ale czegos jej braknie. generalnie - kolory miodne, tylko kadr mi nie lezy. takie zdjecia z gory sa dosc 'typowe', zdjecie z dolu byloby duzo lepsze. tak zrobic jaszczurke po egipsku :P za to wiezyczka sama sie broni. bajkowe kolory.
Napisano 9 Wrzesień 200717 l Kolory na 2 może i bardzo fajne,ale samo zdjecie mnie tak nie chwyta jak resztę :/
Napisano 9 Wrzesień 200717 l mimo eufori towarzyszacej 2-giemu to wg mnie kad dobry, ale zdjecie przekombinowane w szopie i już, i widać że obrabiane na 8-bitach (widać po lewym narożniku)
Napisano 10 Wrzesień 200717 l Autor powiedz, co tak korygowałeś zmieniałeś, bo jakość super, szukam takiego aparatu... troszke wyostrzyłem, poprawiłem kolorki i tyle. Ciężko było złapać dobry kadr ponieważ jaszczurka jest dzika przez przypadek natknelismy sie na nią podczas spacerku. tak wyglada fotka przed obróbką (Canon A620):
Napisano 10 Wrzesień 200717 l A mi najbardziej podoba się trzecie zdjęcie, szczególnie dolna jego częśc. To dopiero bajkowe kolory. Oryginał też taki git, czy też szopowany?
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Autor Trzecie zdjęcie to prawie orginał, troszke było przesycone niebieskim kolorem, poprawiłem tylko troszeczke zieleń igieł na drzewach.