shergar Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam ponownie, No cóż to już chyba 4 ogłoszonko. tym razem jak z tytułu wynika poszukujemy do BIT mastera od animacji. Ale ktoś kto nie koniecznie jest wymiataczem, ale chce się rozwijać w tej dziedzinie także będzie mile widziany. Stronka projektu: blackicetales.com [niestety stronka ma zwaloną obsługę png i nie działa pod IE, robimy nową, ale jak to bywa ciągnie się to jak flaki z olejem] Na zachętę mogę napisać, że zainteresowanie projektem ze strony mediów i potencjalnych wydawnictw rośnie [w zasadzie gdybyśmy BIT wydawali w USA to mamy już i sponsora i wydawcę a także promocję i to całkiem sporą bo na GDC]. A więc jeżeli ktoś pragnie związać swoją przyszłość z branżą gier mmo [choć myślę, że nie tylko tym się zajmiemy w przyszłości] to proszę pisać na maila: [email protected] lub ew. na gg: 974170 Na razie praca za free. Ale po wydaniu tech dema to się zmieni. Pozdrawiam, Michał.
shergar Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Napisano 16 Wrzesień 2007 A więc j.w. wciąż aktualne chociaż poczet BIT zasilił niedawno nowy animator. Niestety lub raczej stety demo bardzo się rozrasta. Mamy coraz więcej modeli, które trzeba otexturować. Oczywiście robimy to sami, ale jak mam być szczery to idzie po pierwsze dość wolno a po drugie brakuje nam kogoś kto zajmowałby się tylko i wyłącznie texturami - nie chcę odciągać ludzi od 3d, którzy i tak mają pełne ręce pracy. Na zachętę mogę dodać, że projekt coraz bardziej się rozrasta i coraz bardziej jest dostrzegalny przez profesjonalistów z branży. Wydaje mi się, że naprawdę warto poświęcić czas na taką pracę, tym bardziej, że na pewno nikt z nas na tym nie traci. W najgorszym wypadku skorzysta na tym tylko portfolio, w najlepszym czeka nas pracy przy sporym projekcie z przyszłością i co dość istotne za przyzwoitą kasę. A więc jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą odnośnie textur, animacji [w sumie jeszcze jeden master od 3d też nie zaszkodzi - architektura i organika] to proszę pisać na maila: [email protected] albo bezpośrednio na GG: 974170 Pozdrawiam, Michał.
shergar Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Napisano 21 Wrzesień 2007 Nadal j.w. z tym, że poszukujemy kogoś, np. od zbrusha BEZ problemów sprzętowych. A więc idealnie by było gdyby każdy grafik zainteresowany współpracą dysponował sprzętem, na którym będzie mógł bez większych problemów pracować. Oczywiście jeżeli komp nie pociągnie modelu to jakoś pomożemy, więc nie sugerujcie się tylko jakością własnego kompa, każdy jest u nas chętnie widziany. Czyli nadal poszukujemy chętnych do tworzenia animacji i textur, a także modeli 3d. Pozdrawiam, Michał.
Rekomendowane odpowiedzi