heldan Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Dostałem od kolegi 3ds 4, wiem że staroć ale nie stać mnie na nowsza. Jednak mam problem podczas uruchamiania wyskakuje mi błąd, "a license error has occurred" co mam zrobic żeby działało
NV Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Yyyyyyy zarejestrować ? ;) A najlepiej poszukać na forum :P
heldan Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 nie moge zarejestrowac jak klikne ok to sie wylancza i koniec
NV Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 A reinstalke robiłeś? u kolegi działał ? Jaki masz system ? Rozumiem że max jest oryginalny, jeśli nie, to nie na te forum trafiłeś :) EDIT: Nie miałem takiego problemu ale jak trochę poszukasz to na pewno coś znajdziesz/ te forum jest wręcz przesycone informacjami :] PS : upewnij sie że kod / serial itp. są dobre / No i czekaj może ktoś będzie wiedział i odpowie.
heldan Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 robiłem reinstalke nie pomogło, max jest oryginalny, mam oryginalnego xp servis pack 2 prof edition
Rekomendowane odpowiedzi