Napisano 12 Wrzesień 200717 l Elo... Wrzucam tu kilka próbnych layout-ów stronki, aby poznac Wasz opinie porady..co zmienić aby bylo dobrze, co poprawic, co zostawic itd. W zasadzie to pierwsze moje podejscie przy tworzeniu stronki, wiec pewnie duzo do poprawy...tak wiec czekam na opinie Pozdro... Wyglada to tak : 1------- 2----- 3----- 4----- 5---- Zapoznaj sie z regulaminem! /knysha
Napisano 12 Wrzesień 200717 l ja se mysle, ze lustrzane odbicie na tapecie to cos nie bardzo :) trza by tam jakis horyzont zaznaczyc. pzdr
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Dość ciekawe, choć jeśli już bym się zdecydował na takie coś to bym obstawał za pierwszą wersją (ciemniejsza) Wzorek na tle tez przydało by sie wymienić.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Pierwsza wersja najlepsza, ale typografia tam strasznie leży i kwiczy :) Niepotrzebnie też powtórzyłeś identyczne menu na górze i na dole - jeżeli chcesz powtarzać takie rzeczy to lepiej na dole zrobić mniejszą wersję tak, żeby urozmaicić wygląd (u Ciebie powtórzone menu wprowadza monotonię). Generalnie tełko i dobór kolorków podoba mi się (chociaż idziesz z trendem).
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Również uważam że pierwszy najfajniejszy. Mógłbyś może napisać z skąd wyrwałeś tą tapetkę? Podoba mi się.