Pavulon 13 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Elo... Wrzucam tu kilka próbnych layout-ów stronki, aby poznac Wasz opinie porady..co zmienić aby bylo dobrze, co poprawic, co zostawic itd. W zasadzie to pierwsze moje podejscie przy tworzeniu stronki, wiec pewnie duzo do poprawy...tak wiec czekam na opinie Pozdro... Wyglada to tak : 1------- 2----- 3----- 4----- 5---- Zapoznaj sie z regulaminem! /knysha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fred_000 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 ja se mysle, ze lustrzane odbicie na tapecie to cos nie bardzo :) trza by tam jakis horyzont zaznaczyc. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Dość ciekawe, choć jeśli już bym się zdecydował na takie coś to bym obstawał za pierwszą wersją (ciemniejsza) Wzorek na tle tez przydało by sie wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Pierwsza wersja najlepsza, ale typografia tam strasznie leży i kwiczy :) Niepotrzebnie też powtórzyłeś identyczne menu na górze i na dole - jeżeli chcesz powtarzać takie rzeczy to lepiej na dole zrobić mniejszą wersję tak, żeby urozmaicić wygląd (u Ciebie powtórzone menu wprowadza monotonię). Generalnie tełko i dobór kolorków podoba mi się (chociaż idziesz z trendem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Również uważam że pierwszy najfajniejszy. Mógłbyś może napisać z skąd wyrwałeś tą tapetkę? Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi