Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie :/ Zainstalowalem sobie xp 64 i wzialem sie za instalowanie modemu i tu rozczarowanie nie chce sie wogole instalowac :/ no to se mysle poszukam sterownikow i jak sie okazalo nigdzie nie ma :/ Modem to Conexant AccessRunner USB. Ma ktos jakis pomysl ?? Jest jakas mozliwosc ?? Czy jak zwykle bede musial cos dokupic\ wymienic ??

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Właśnie odkryłeś bracie powód dla którego ciągle siedzę w 32 bitach i bujam się z adresowaniem ramu, jak nie ma to nie ma i co gorsza nie będzie, modem to Pikuś są tacy co maja gorzej. Pogadaj z Qba bo on ma ten szajs wiec może wie czy wystarczy zmiana inskrypcji w opisie stera ale ja śmie wątpić słowem windows i 64 bits nie idą do końca w parze bo o Viscie póki co zapomnij

Napisano

serwus :)

ja na szczęście nie miałem żadnych problemów z NEO pod vistą 64. prawde mowiąc , to w tym momencie mi dopiero przypomnieliście ze mogly takowe wystąpic .... Neo mam przez router asmaxa. Kiedyś czytałem o nim , że ustawia sie go RAZ na zawsze - i zapomina o nim. I tak faktycznie jest. On ma jakas pamieć i jakiegokolwiek kompa podłacze, to net i siec lokalna działa .

A jak to jest z tableta mi ? bo już wiem że pentagrm nie ma sterów pod viste 64. ( chyba tylko model Titan posiada).

Jak sie te problemy przejdzie, to jest super :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

To mnie pocieszyliscie :/ Damianie pod neo sa stery pod 64 bity :]

Kannu chyba wlasnie bede musial zakupic router :/ cos czuje ze jak skoncze wrescie z tym kompem to wszystko wyniesie mnie duzo wiecej niz zaplanowalem :/

Jeszcze poszukam i pokombinuje i jak cos wymysle to zapodam moze komus sie przyda.

Dzieki za zainteresowanie panowie :]

• Like 1