Napisano 13 Wrzesień 200717 l Tak jak w temacie :/ Zainstalowalem sobie xp 64 i wzialem sie za instalowanie modemu i tu rozczarowanie nie chce sie wogole instalowac :/ no to se mysle poszukam sterownikow i jak sie okazalo nigdzie nie ma :/ Modem to Conexant AccessRunner USB. Ma ktos jakis pomysl ?? Jest jakas mozliwosc ?? Czy jak zwykle bede musial cos dokupic\ wymienic ??
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Właśnie odkryłeś bracie powód dla którego ciągle siedzę w 32 bitach i bujam się z adresowaniem ramu, jak nie ma to nie ma i co gorsza nie będzie, modem to Pikuś są tacy co maja gorzej. Pogadaj z Qba bo on ma ten szajs wiec może wie czy wystarczy zmiana inskrypcji w opisie stera ale ja śmie wątpić słowem windows i 64 bits nie idą do końca w parze bo o Viscie póki co zapomnij
Napisano 13 Wrzesień 200717 l serwus :) ja na szczęście nie miałem żadnych problemów z NEO pod vistą 64. prawde mowiąc , to w tym momencie mi dopiero przypomnieliście ze mogly takowe wystąpic .... Neo mam przez router asmaxa. Kiedyś czytałem o nim , że ustawia sie go RAZ na zawsze - i zapomina o nim. I tak faktycznie jest. On ma jakas pamieć i jakiegokolwiek kompa podłacze, to net i siec lokalna działa . A jak to jest z tableta mi ? bo już wiem że pentagrm nie ma sterów pod viste 64. ( chyba tylko model Titan posiada). Jak sie te problemy przejdzie, to jest super :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor To mnie pocieszyliscie :/ Damianie pod neo sa stery pod 64 bity :] Kannu chyba wlasnie bede musial zakupic router :/ cos czuje ze jak skoncze wrescie z tym kompem to wszystko wyniesie mnie duzo wiecej niz zaplanowalem :/ Jeszcze poszukam i pokombinuje i jak cos wymysle to zapodam moze komus sie przyda. Dzieki za zainteresowanie panowie :]
Napisano 13 Wrzesień 200717 l no ja mam router bo nie wiem czy teraz pod net24 bylyby sterowniki pod 64bit. ale dobrze ze mam dzielone łacze w chacie to nie musze sie borykac z tym problemem :) cos wymyslisz bubu brachu ;)