BARMAN2005 Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum i laikiem w dziedzinie 3D. Niedawno zainstalowałem darmową wersje programu Autodesk Maya 8.5 Personal Learning Edition. Zacząłem sie bawić no i przez przypadek pozamykałem wszelkie okna jakie tylko możliwe były do zamknięcia. :) "Bezpowrotnie" znikł górny, lewy, dolny i prawy panel. Przegrzebałem chyba już wszystko ale dalej nie wiem gdzie znajduje sie opcja która resetuje ustawienia programu. Tak, tak korzystałem z wyszukiwarki forum... :\ Myślałem już nad reinstalacją, hehe. (...) Z góry dzięki za wszelką pomoc. Czekam na odp., narqa --- Przepraszam, chyba wybrałem złą kategorię, powinno być Pomoc?
piotrek Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Display -> UI Elements -> Show All Albo tajemny skrót: Alt + Space (o ile dobrze pamiętam). [edit] Racja, Ctrl + space :) 1
BARMAN2005 Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Napisano 14 Wrzesień 2007 Wielkie dzięki, działa! Z menu: Display -> UI Elements -> Show All UI Elements lub skrótem: Ctrl + spacja
Rekomendowane odpowiedzi