Gadon Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 po prostu tak zeby wszystkie polygony ktore tworza obiekt byly oddzielnymi obiektami. mozna to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 moze funkcja "detach" zalatwi sprawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadon Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 zapomnialem dodac: chodzi mi zeby jednym przyciskiem to rozbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 zaznacz wszystkie vertexy obiektu i daj break Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadon Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 klawo, dzieki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadon Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 a tak zeby z kazego polygona zrobil oddzielny obiekt? da rade jakos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 chyba bedziesz musial napisac skrypcik, z prostą pętlą: "wybierz poligon, detach, wybierz nastepny poligon, detach" i tak dalej tylko sie mnie nie pytaj jak to zrobic, dla mnie funkcja "for" to juz czarna magia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadon Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 nie no to co napisal reflectVision jest gites... tylko wlasnie potem musze wlazic do Edit mesha i robic Explode (nie ma tej opcji w Poly??).. ale moze istnieje opcja zeby odrazu odseparowac polygony do oddzielnych obiektow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Odkopałem, ale może się komuś przydać. http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=175147&postcount=4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi