Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Prosze sie nie smiac z moich kresek - to jest szczyt moich mozliwosci :). O ile z kolorowaniem sobie radze to narysowac cos z poprawna perspektywa jest ponad moje sily. Ba cale zycie piszac w zeszytach nie miescilem sie w linijkach :). Tak czy siak postanowilem cos nabazgrac bo chce zobaczyc jak mi pojdzie z 2d.

d1.jpg.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Miodzio - będzie super, widziałem na co Cię stac.

Stronkę też masz fajną - polecam wszystkim obejrzeć twoje pracki.

Nic konstruktywnego ode mnie - tylko się zachwycam ;)

Napisano

Kurcze, Ty nie potrzebujesz modelu 3D w podkładzie, Twoje malunki same w sobie zachowują swietnie bryłę. Super!

Napisano

indeed.ALe popełniasz jeden błąd przez który praca moze sporo stracic.Rozlóż wpierw barwy, imo pomoze Ci to miec wzgląd na całą pracke, nie baw sie w szczegóły od samego początku bo gdzies zgubisz forme, kompozycje, moze nawet przejrzystosc pracy. Rozrysuj sobie całosc, zmróż oczy i napaćkaj kolorki, potem dopieszczaj systematycznie, na końcu zaś podkręć ale oby w umiarze:) Głębie masz narazie ok, bardziej martwi mnie postawa krasnala.

Pracuj pracuj :)

Napisano

no cos kolotego co tygryso mowi, nie mozesz skupiac sie na szczegolach tylko pracowac nad calym obrazem naraz. Bo kazda partia samemu mimo ze bedzie dobrze wygladala w porownaniu z innymi moze sie gryzc. Zobacz gdzie jest zrudlo swiatla na helmie a gdzie na twarzy. Widac ze jestes bardzo doswiadczonym malarzem tekstur i masz program dobrze opanowany ale ilustracja wymaga od ciebie czgos wiecej, ale pracuj pracuj narazie idze dobrze :D

Napisano

... ja tam w zupełności zgadzam się z Tiger1313\'em ... a tak od siebie to tylko ta broda mi jakos nie pasuje jak siano wygląda... poza tym wielkie ukłony smuraju tableta:D

pozdrawiam