Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Prosze sie nie smiac z moich kresek - to jest szczyt moich mozliwosci :). O ile z kolorowaniem sobie radze to narysowac cos z poprawna perspektywa jest ponad moje sily. Ba cale zycie piszac w zeszytach nie miescilem sie w linijkach :). Tak czy siak postanowilem cos nabazgrac bo chce zobaczyc jak mi pojdzie z 2d.

d1.jpg.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Miodzio - będzie super, widziałem na co Cię stac.

Stronkę też masz fajną - polecam wszystkim obejrzeć twoje pracki.

Nic konstruktywnego ode mnie - tylko się zachwycam ;)

Napisano

Kurcze, Ty nie potrzebujesz modelu 3D w podkładzie, Twoje malunki same w sobie zachowują swietnie bryłę. Super!

Napisano

indeed.ALe popełniasz jeden błąd przez który praca moze sporo stracic.Rozlóż wpierw barwy, imo pomoze Ci to miec wzgląd na całą pracke, nie baw sie w szczegóły od samego początku bo gdzies zgubisz forme, kompozycje, moze nawet przejrzystosc pracy. Rozrysuj sobie całosc, zmróż oczy i napaćkaj kolorki, potem dopieszczaj systematycznie, na końcu zaś podkręć ale oby w umiarze:) Głębie masz narazie ok, bardziej martwi mnie postawa krasnala.

Pracuj pracuj :)

Napisano

no cos kolotego co tygryso mowi, nie mozesz skupiac sie na szczegolach tylko pracowac nad calym obrazem naraz. Bo kazda partia samemu mimo ze bedzie dobrze wygladala w porownaniu z innymi moze sie gryzc. Zobacz gdzie jest zrudlo swiatla na helmie a gdzie na twarzy. Widac ze jestes bardzo doswiadczonym malarzem tekstur i masz program dobrze opanowany ale ilustracja wymaga od ciebie czgos wiecej, ale pracuj pracuj narazie idze dobrze :D

Napisano

... ja tam w zupełności zgadzam się z Tiger1313\'em ... a tak od siebie to tylko ta broda mi jakos nie pasuje jak siano wygląda... poza tym wielkie ukłony smuraju tableta:D

pozdrawiam