Hindus Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Hej - chce wykupic rapida, załozyłem konto na paypal.com, próbuje dodac karte (visa, spółdzielczy bank), podaje date, numer etc i dostaje komunikat ze nie dopuszczono do dodania karty i zebym to zweryfikował z wystawca (karty). A jak daje żeby sobie dodac kase na konto paypala to dostaje Aktualnie PayPal nie oferuje możliwości dodawania środków z rachunku bankowego. No to ja nie wiem jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Coś mi się wydaje że paypal honoruje tylko karty mastercard i pochodne :) z Visą kumple mają same problemy A jeśli chodzi i rapida i zależy ci na czasie to polecam aukcje na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 ja mam vise electron w paypal i tez miałem problemy ale to zakładałem daaawno i nie za bardzo byłem zorientowany, ale teraz wsytko smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 ze zwykłą visą nie miałem żadnych problemów (kredytową, nie debetową). Z visa electron (tzn. chodzi mi o tą zwykłą, płatniczą) chyba się nie da - jak kiedyś próbowałem, to też mi wywalał błąd, ale możliwe że się da z wirtualną (jak fikołek pisze) - mBank na pewno oferuje coś takiego, nie wiem jak inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Nie możesz dodać do paypala karty płatniczej. Musi być to karta kredytowa. Karty kredytowe maja wypulke numery. Masz wypukla karte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Isee Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 kupowałem 3 razy rapida visa electron+paypal i nie miąłem zdanych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Mi tam nigdy paypal nie robił problemów. Środków z karty nie dodasz bo polski paypal nie obsługuje jeszcze tej usługi. Ta twoja karta jest aktywowana ? Miałem raz problem z dodaniem świeżej karty ale okazało się, że trzeba ją było najpierw aktywować w banku. U mnie chodzi bez problemów z Visa i AMEX. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 a to kredytowa/ płatnicza? Wypłukła/ wklęsła. Prosiłeś o internetowe wykorzystanie? ja mam tak samo mam Vise a np za WoW'a zaplacic nie moge przez neta. itp. niewypłukłe płatnicze visy/electron mają problemy z netem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi